Skip to main content

ORCID: Treu-li partit

Codi QR

ORCID us permet generar i descarregar-vos un codi QR amb la vostra identificació d'una manera fàcil i gratuïta, només teniu que accedir a Qrorcid

Podeu incloure el codi qr que es genera, per exemple a la vostra signatura de correu-e, blogs, pàgines web, pòsters de congressos, etc.

Consells per treure el màxim partit a ORCID

  1. Manteniu el vostre perfil actualitzat
  2. Incorporeu-lo a la web del vostre departament o grup d'investigació, a la vostra signatura de correu-e
  3. Afegeix-lo a les plataformes científiques o socials a les quals participeu (Twitter, ResearchGate, Academia.edu,...,)
  4. Afegiu l'ORCID al GREC
  5. Incorporeu-lo a la vostra producció científica (artícles, posters, etc.)
  6. I en les sol·licituds d'ajuda i en projectes d'investigació

On incloure el vostre ORCID

Biblioteca Universitaria de Huelva

Mètriques alternatives en ORCID

ORCID i Altmetric han desenvolupat un aplicatiu que reuneix les dades d'ambdós sistemes, la qual cosa permet la recuperació de les dades Altmetric dels documents associats a un identificador ORCID concret.

Els investigadors que disposen d'un identificador ORCID poden recuperar de forma immediata  les dades Altmetric associades a la seva producció cientificotècnica, per a la qual cosa només han d'incloure el seu ORCID a la casella "Enter your ORCID ID" del lloc web "Altmetric ORCID profile".

(clicar damunt la imatge per ampliar-la)

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons