Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Acreditació i valoració de la recerca

ANECA

L'Agencia Nacional de Evaluación de la Calidad y Acreditación (ANECA) inclou diversos programes que permeten avaluar l'activitat docent i investigadora del professorat universitari.

El programa PEP avalua les activitats docents i investigadores, i la formació acadèmica dels sol·licitants per a l'accés a  las figures de professor universitari contractat (professor contractat doctor, professor ajudant doctor, professor col·laborador i professor d'universitat privada) establertes a la LOMLOU:

• Descripció del programa PEP

                                                • Guia d'ajuda PEP

 

El programa ACADEMIA avalua el perfil dels sol·licitants per a l'accés als cossos de funcionaris docents universitaris (professors titulars d'universitat i catedràtics d'universitat):

• Normativa ACADEMIA

                                                 • Convocatòria ACADEMIA

                                                 • Guia d'ajuda ACADEMIA

 

La Comissió Nacional Avaluadora de l’Activitat Investigadora realitza l’avaluació de l’activitat investigadora dels professors universitaris i del personal de les escales científiques del CSIC, amb l’objectiu que els sigui reconegut un complement de productivitat (sexenni).

                                                • Resolución de 14 de noviembre de 2018 Criterios específicos aprobados para cada uno de los campos de evaluación

                                                • Resolución de 28 de noviembre de 2018 Procedimiento y plazo de presentación de solicitudes de evaluación

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons