Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Acreditació i valoració de la recerca

L'AQU permet l'enviament del CV abreujat per als sexennis a través del Portal de Recerca de Catalunya

En l'avaluació dels sexennis, AQU Catalunya permet carregar als formularis d’avaluació les dades acadèmiques dels sol·licitants disponibles al Portal de la Recerca de Catalunya, mitjançant el codi ORCID dels investigadors. D'aquesta manera, no cal introduir-les de manera manual.

Podeu consultar-ho aquí.

Procediment d'enviament del CV abreujat

Per tal de simplificar el tràmit, s'ha modificat la manera de presentar el CV abreujat. Així, en lloc d'annexar un arxiu .pdf, ara cal emplenar un formulari web que, via ORCID, permet carregar les vostres aportacions de forma automatitzada si aquestes estan disponibles al Portal de la Recerca de Catalunya.

Així, un cop hagueu enviat la sol·licitud des de Tràmits Gencat, rebreu a l'adreça de correu electrònic que hagueu indicat, un e-mail amb l'enllaç al formulari web del CV abreujat que estarà identificat amb el número de tràmit i amb les vostres dades. Aquest correu amb l'enllaç s'enviarà com a màxim al cap d'una hora després d'haver tramès la sol·licitud.

L'enllaç al formulari del CV abreujat tindrà una vigència de 10 dies.

Les dades que aneu carregant al formulari es guarden de forma automàtica. Un cop emplenades les aportacions, cal que envieu el formulari a AQU mitjançant el boto "Enviar" que trobareu al final del formulari. Un cop hagueu fet l'enviament rebreu un missatge de confirmació que contindrà el CV abreujat en format .pdf.

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons