Bases de dades (A-Z)

Troba la millor base de dades per a la teva cerca.

Loading...

Bases de dades noves i/o en proves

Loading...
Bases de dades de nova contractació. o en proves.
Artnet Database Fine Art and Design Conté més de 8 milions de resultats de subastes des de 1985 i inclou més de 1.600 cases de subastes i més de 300.000 artistes. Cada lot està llistat, traduït i editat per especialistes multilingües que s'asseguren de l'exactitud i la categorització de les dades, facilitant i millorant la cerca dels lots.
Base de Datos MNLAB Aquest enllaç s'obre en una finestra nova La Base de Dades MNLAB ha estat dissenyada per facilitar la tasca d'investigadors i estudiants interessats en la memòria històrica dins l'àmbit de la literatura hispànica. Cataloga i analitza obres que hagin representat la guerra civil o la dictadura franquista en algun dels seus components significatius, a partir de diferents períodes de la història de la literatura i proporciona dades de valor d'interès dins dels estudis de memòria.
Novetat
Alternate Name(s): Memory Novels Lab / Laboratorio Digital de Novelas sobre Memoria Histórica Española
Dimensions Portal gratuït de serveis per a la investigació creat per Digital Science que vol ser una alternativa a Scopus i a Web of Science. Conté més de 870 milions de referències i permet accedir a més de 50 milions de documents a text complet, dels quals nou milions estan en accés obert. També inclou el nombre de citacions rebudes i dades d'altmetrics si estan disponibles. A més d'articles de revista, inclou referències a llibres, patents, assajos clínics, finançament de la recerca i perfils d'investigadors.
Novetat
Loading...
Loading...
title
Loading...
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons