Skip to Main Content

Bases de dades (A-Z)

Troba la millor base de dades per a la teva cerca.

Loading...

Bases de dades noves i/o en proves

Loading...
Bases de dades de nova contractació. o en proves.
Ariadne Portal This link opens in a new window Infraestructura de recerca per a l'arqueologia. El seu objectiu principal és donar suport a la recerca, l'aprenentatge i la docència facilitant l'accés a recursos digitals i nous serveis innovadors. Ho fa mantenint un catàleg de conjunts de dades digitals, promovent les millors pràctiques en la gestió i ús de dades digitals en arqueologia, oferint formació i assessorament i donant suport al desenvolupament de nous serveis innovadors per a l'arqueologia.
Novetat
Artnet Database Fine Art and Design Conté més de 8 milions de resultats de subastes des de 1985 i inclou més de 1.600 cases de subastes i més de 300.000 artistes. Cada lot està llistat, traduït i editat per especialistes multilingües que s'asseguren de l'exactitud i la categorització de les dades, facilitant i millorant la cerca dels lots.
Arxiu Sonor de la Ràdio a Catalunya This link opens in a new window L’Arxiu Sonor de la Ràdio a Catalunya (ASRC) recull una selecció de fragments digitalitzats d’emissores catalanes i espanyoles presents a les bandes de radiodifusió a Catalunya. Inclou mostres breus d’espais radiofònics de diferents gèneres, indicatius d’emissores i publicitat.
Novetat
Biblioteca Virtual de Defensa This link opens in a new window La Biblioteca Virtual de Defensa posa a la disposició dels ciutadans les reproduccions digitals dels fons custodiats en arxius, biblioteques i museus dependents del Ministeri de Defensa. Inclou llibres impresos i manuscrits, materials cartogràfics, dibuixos, fotografies, partitures, peces de museus i sèries documentals relacionades amb diferents expedicions científiques (Malaspina, Indias, Pacífic) així com publicacions oficials i científiques resultat de l'activitat editorial i difusora del Ministeri de Defensa. El seu objectiu és aconseguir la difusió més gran possible del patrimoni cultural del Ministeri de Defensa i facilitar la recerca sobre l'activitat científica, cultural i formativa dels Exèrcits i l'Armada i la seva participació en els avenços tecnològics al llarg de diferents èpoques.
Novetat
Dimensions Portal gratuït de serveis per a la investigació creat per Digital Science que vol ser una alternativa a Scopus i a Web of Science. Conté més de 870 milions de referències i permet accedir a més de 50 milions de documents a text complet, dels quals nou milions estan en accés obert. També inclou el nombre de citacions rebudes i dades d'altmetrics si estan disponibles. A més d'articles de revista, inclou referències a llibres, patents, assajos clínics, finançament de la recerca i perfils d'investigadors.
Novetat
Dones a les ones This link opens in a new window Dones a les ones és un projecte que posa en valor la participació de les dones en els gairebé 100 anys transcorreguts d’ençà la inauguració de la ràdio al nostre país. El banc de veus és un projecte que recull les veus de les dones que han treballat a la ràdio com a locutores, actrius, editores i periodistes que pot ser consultat en línia per la ciutadania.
Novetat
IATE (Interactive Terminology for Europe) This link opens in a new window IATE (Terminologia interactiva per a Europa) és la base de dades terminològica de la UE. S'utilitza a les institucions i agències de la UE des de l'estiu de 2004 per a la recollida, difusió i gestió de terminologia específica de la UE. El projecte es va posar en marxa l'any 1999 amb l'objectiu de proporcionar una infraestructura basada en web per a tots els recursos terminològics de la UE, millorant la disponibilitat i l'estandardització de la informació.
Novetat
Loading...
Loading...
title
Loading...
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons