Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Bases de dades (A-Z)

Troba la millor base de dades per a la teva cerca.

Loading...

Bases de dades noves i/o en proves

Loading...
Bases de dades de nova contractació. o en proves.
Ariadne Portal This link opens in a new window Infraestructura de recerca per a l'arqueologia. El seu objectiu principal és donar suport a la recerca, l'aprenentatge i la docència facilitant l'accés a recursos digitals i nous serveis innovadors. Ho fa mantenint un catàleg de conjunts de dades digitals, promovent les millors pràctiques en la gestió i ús de dades digitals en arqueologia, oferint formació i assessorament i donant suport al desenvolupament de nous serveis innovadors per a l'arqueologia.
Novetat
Artnet Database Fine Art and Design Conté més de 8 milions de resultats de subastes des de 1985 i inclou més de 1.600 cases de subastes i més de 300.000 artistes. Cada lot està llistat, traduït i editat per especialistes multilingües que s'asseguren de l'exactitud i la categorització de les dades, facilitant i millorant la cerca dels lots.
Arxiu Sonor de la Ràdio a Catalunya This link opens in a new window L’Arxiu Sonor de la Ràdio a Catalunya (ASRC) recull una selecció de fragments digitalitzats d’emissores catalanes i espanyoles presents a les bandes de radiodifusió a Catalunya. Inclou mostres breus d’espais radiofònics de diferents gèneres, indicatius d’emissores i publicitat.
Novetat
Biblioteca Virtual de Defensa This link opens in a new window La Biblioteca Virtual de Defensa posa a la disposició dels ciutadans les reproduccions digitals dels fons custodiats en arxius, biblioteques i museus dependents del Ministeri de Defensa. Inclou llibres impresos i manuscrits, materials cartogràfics, dibuixos, fotografies, partitures, peces de museus i sèries documentals relacionades amb diferents expedicions científiques (Malaspina, Indias, Pacífic) així com publicacions oficials i científiques resultat de l'activitat editorial i difusora del Ministeri de Defensa. El seu objectiu és aconseguir la difusió més gran possible del patrimoni cultural del Ministeri de Defensa i facilitar la recerca sobre l'activitat científica, cultural i formativa dels Exèrcits i l'Armada i la seva participació en els avenços tecnològics al llarg de diferents èpoques.
Novetat
Dimensions Portal gratuït de serveis per a la investigació creat per Digital Science que vol ser una alternativa a Scopus i a Web of Science. Conté més de 870 milions de referències i permet accedir a més de 50 milions de documents a text complet, dels quals nou milions estan en accés obert. També inclou el nombre de citacions rebudes i dades d'altmetrics si estan disponibles. A més d'articles de revista, inclou referències a llibres, patents, assajos clínics, finançament de la recerca i perfils d'investigadors.
Novetat
Dones a les ones This link opens in a new window Dones a les ones és un projecte que posa en valor la participació de les dones en els gairebé 100 anys transcorreguts d’ençà la inauguració de la ràdio al nostre país. El banc de veus és un projecte que recull les veus de les dones que han treballat a la ràdio com a locutores, actrius, editores i periodistes que pot ser consultat en línia per la ciutadania.
Novetat
Nomenclàtor mundial This link opens in a new window Té com a finalitat principal fixar les formes de la toponímia de fora de l’àmbit de la llengua catalana per a un ús públic general en català (mitjans de comunicació, obres de caràcter divulgatiu, cartografia, etc.).
Novetat
Publicacions de la Generalitat de Catalunya 1931-1939 This link opens in a new window Cercador que permet localitzar les publicacions de la Generalitat de Catalunya entre 1931 i 1939. Els arxius de les publicacions s'hostatgen i preserven majoritàriament als repositoris corporatius Memòria Digital de Catalunya (MDC) i Arxiu de Revistes Catalanes Antigues (ARCA).
Novetat
Tesoro de los diccionarios históricos de la lengua española This link opens in a new window Aplicació informàtica que permet efectuar la consulta unificada dels repertoris que estudien la història del lèxic de la llengua espanyola. Permet efectuar cerques a les següents obres: el Diccionario histórico de la lengua española, el Diccionario histórico de la lengua española (Real Academia Española; DHLE 1933-1936; artículos a-cevilla); els materials inèdits del primer DHLE de la Real Academia Española (artículos cía-efélide), el Diccionario histórico de la lengua española (Real Academia Española; DHLE 1960-1996; artículos a-apasanca y b-bajoca); el Diccionario histórico del español de Costa Rica (1995), de M. Á. Quesada Pacheco; el Diccionario histórico del español de Venezuela, de F. J. Pérez (2012 y 2016) i el Diccionario histórico del español de Canarias, de C. Corrales Zumbado y D. Corbella Díaz (2.ª edición, 2013).
Novetat
Loading...
Loading...
title
Loading...
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons