Skip to Main Content

Bases de dades (A-Z)

Troba la millor base de dades per a la teva cerca.

Loading...

Bases de dades noves i/o en proves

Loading...
Bases de dades de nova contractació. o en proves.
Artnet Database Fine Art and Design Conté més de 8 milions de resultats de subastes des de 1985 i inclou més de 1.600 cases de subastes i més de 300.000 artistes. Cada lot està llistat, traduït i editat per especialistes multilingües que s'asseguren de l'exactitud i la categorització de les dades, facilitant i millorant la cerca dels lots.
BIBLESPAGE: Catálogo Colectivo de las Bibliotecas Especializadas de la Administración General del Estado Aquest enllaç s'obre en una finestra nova Té com a objectiu integrar en un únic catàleg els fons de les biblioteques governamentals participants per ajudar al compliment de les metes de l'organisme del qual depenen, així com de donar suport a les funcions principals.
Novetat
Catálogo Colectivo de Bibliotecas Eclesiásticas de España Aquest enllaç s'obre en una finestra nova El projecte va començar amb l'acord d'unes 20 biblioteques. Episcopals, diocesanes, conventuals i universitàries (entre les quals hi ha Deusto, Comillas, Universitat de Navarra, Universitat San Dámaso, Ramon Llull, Universitat Pontifícia de Salamanca i Universitat Loiola) que sumen més de 6 milions de registres.
Novetat
Catálogo Fototeca IECA Aquest enllaç s'obre en una finestra nova Permet la cerca, localització i descàrrega gratuïta de cadascun dels fotogrames dels vols fotogramètrics d'Andalusia disponibles.
Novetat
Alternate Name(s): Fototeca: Fotografías aéreas de Andalucía
CIMAVet Aquest enllaç s'obre en una finestra nova Conté la informació dels medicaments veterinaris autoritzats a Espanya amb la finalitat de constituir una eina de valor per utilitzar-los correctament.. Inclou tots els medicaments veterinaris autoritzats a Espanya i la seva finalitat és la informació de cada un d'ells. Els medicaments amb autoritzacions de comercialització han estat revocats i han mantingut un títol informatiu durant 5 anys.
Novetat
Dimensions Portal gratuït de serveis per a la investigació creat per Digital Science que vol ser una alternativa a Scopus i a Web of Science. Conté més de 870 milions de referències i permet accedir a més de 50 milions de documents a text complet, dels quals nou milions estan en accés obert. També inclou el nombre de citacions rebudes i dades d'altmetrics si estan disponibles. A més d'articles de revista, inclou referències a llibres, patents, assajos clínics, finançament de la recerca i perfils d'investigadors.
Novetat
Fo​toteca Forestal Aquest enllaç s'obre en una finestra nova Les imatges de l'activitat forestal dels darrers 150 anys que es troben a la fototeca forestal de l'INIA-CSIC permeten conèixer els diferents períodes de la tasca forestal, les seves obres i el gran protagonisme assolit al medi rural.
Novetat
Mapa de la traducción Aquest enllaç s'obre en una finestra nova Generador de coneixement a partir de la producció massiva de metadades sobre les obres publicades i traduïdes a alemany, àrab, xinès mandarí, francès, anglès, italià, japonès, portuguès, rus i suec.
Novetat
Alternate Name(s): Mapa mundial de la traducción
Marques d'impressors de la Biblioteca de Fons Antic de la Universitat de Barcelona Aquest enllaç s'obre en una finestra nova Marques d'impressors als llibres de la col·lecció del CRAI Biblioteca de Fons Antic de la Universitat de Barcelona.
Novetat
Médicos Históricos Españoles Conjunt de ressenyes biogràfiques dels principals metges espanyols dels segles XVIII, XIX i primera meitat del segle XX. Aquest recull de vides i obres és el resultat d‟una síntesi biogràfica estructurada, duta a terme per la Biblioteca de la Facultat de Medicina, obtinguda de l‟estudi dels fons de la Biblioteca Complutense.
Novetat
SCOAP3 Repository Aquest enllaç s'obre en una finestra nova SCOAP³ és el Consorci Patrocinador de Publicacions d'Accés Obert en Física de Partícules, un projecte en què col·laboren més de 3.000 biblioteques internacionals, consorcis, centres de recerca i editors científics. Ha aconseguit la fita de més de 50.000 articles de recerca publicats en accés obert.
Novetat
Loading...
Loading...
title
Loading...
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons