Skip to Main Content

Pissarra interactiva. Whiteboard D5510

Operacions amb les pàgines

Afegir una pàgina

A la llista de pàgines toqueu la miniatura de la pàgina anterior a la que volgueu afegir i amb el llapis toqueu la icona +. Si la voleu afegir al final toqueu l'última pàgina i seguiu el mateix procediment.

Copiar una pàgina

A la llista de pàgines toqueu la miniatura de la pàgina que volgueu copiar i amb el llapis toqueu la icona . Darrera aquesta pàgina us apareixerà la pàgina copiada.

Eliminar una pàgina

A la llista de pàgines toqueu la miniatura de la pàgina que volgueu eliminar i amb el llapis toqueu la icona de la paperera.

 

Operacions amb els arxius

Com guardar pàgines

Podeu guardar pàgines en una memòria USB o en una carpeta temporal

Toqueu la icona  i podeu seleccionar "Guardar archivo", després trieu la carpeta on el voleu desar (USB o carpeta temporal). Tots els documents se us desaran en el format .pdf

Com guardar pàgines de manera temporal

Per a guardar pàgines de manera temporal seguiu els mateixos passos descrits en l'apartat anterior, seleccioneu una carpeta temporal i introduïu el codi de la reunió (el podeu veure en la part superior dreta de la pantalla). Aquests arxius es desen durant 14 dies i els recuperareu tornant a entrar a la pissarra amb el mateix codi de la reunió.

Com importar un arxiu

Podeu importar i visualitzar arxius PDF o PowerPoint, visualitzar-los a la pantalla i treballar-hi.

Toqueu la icona   i podeu seleccionar "Importar archivo", després trieu la carpeta des d'on voleu importar l'arxiu (USB o carpeta temporal) i el podreu obrir.

Com importar un arxiu desat de manera temporal

Per a importar pàgines d'un arxiu desat de manera temporal seguiu els mateixos passos descrits en l'apartat anterior, seleccioneu la carpeta temporal i introduïu el codi de la reunió (el podeu veure en la part superior dreta de la pantalla). Podeu importar arxius de com a màxim 100 pàgines, si en tenen més només s'importaran les 100 primeres.

 

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons