Skip to Main Content

Videocàmeres

Préstec de les videocàmeres

El primer pas és signar l'autorització per sol·licitar el tecnopréstec.

El préstec es regeix pel Reglament de préstec tecnològic de la unitat de Biblioteca i Documentació.

Després d'haver revisat el reglament i haver signat l'autorització, amb el vostre carnet de la UdL, podeu demanar una videocàmera en préstec al taulell (en el cas de la Biblioteca Jaume Porta el préstec serà al taulell de la segona planta).

El préstec és per 24 hores.

Us prestarem la vídeocàmera dins d'una bossa que inclou: la vídeocàmera, la bateria, els cables USB i HDMI, el transmissor i el receptor amb el seu adaptador, la targeta de memòria, el cable d'àudio i l'adaptador del trípode. 

                                

 

Trípode

També posem a la vostra disposició un trípode perquè el pugueu utilitzar quan feu les vostres gravacions.

La targeta de memòria

Dins de la vídeocàmera hi ha una targeta de memòria que té una capacitat de 32GB.

Recordeu, a més a més, que, com s'especifica al tecnopréstec que signeu quan agafeu en préstec aquest material, la UdL no es fa responsable de les conseqüències de l'ús indegut de les claus d'identificació i les contrasenyes d'accés dels usuaris, de la pèrdua o oblit, ni de l'ús indegut per tercers no autoritzats. Per aquesta raó quan torneu el dispositiu caldrà que tota la informació personal hagi estat esborrada.

Consulteu la disponibilitat

Si voleu saber si tots aquests materials estan disponibles ho podeu consultar al nostre catàleg o fent clic aquí directament.

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons