Skip to Main Content

Enginyeria electrònica, industrial i automàtica

Què podeu trobar en una base de dades?

En una base de dades podeu trobar referències de documents que habitualment no trobaríeu en un catàleg de biblioteca. Algunes bases de dades permeten accedir al text complet dels documents. Hi trobareu:

  • articles de revistes
  • ponències de congressos
  • capítols de llibre
  • informes
  • projectes de recerca
  • ...​

Bases de dades d'Enginyeria

Podeu cercar informació del tema que esteu interessats en bases de dades específiques de l'àmbit de l'Enginyeria i l'Arquitectura

Anar a la llista A-Z

Bases de dades recomanades

IEEE Xplore

Base de dades de text complet que conté 650.000 articles de 12.000 publicacions (revistes, congressos, normes, literatura grisa, etc.) de l'Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) i de l'Institution of Electrical Engineers (IEE). També inclou registres bibliogràfics de la base de dades INSPEC. Mensualment s'actualitza amb més de 25.000 noves pàgines.

SciFinder

Dóna accés a les bases de dades produïdes pel Chemical Abstracts Service (CAS) i a MEDLINE (NLM). Ofereix informació sobre química, enginyeria química, bioquímica i ciències de materials. Permet buscar productes químics per estructures i reaccions. Dóna informació sobre biomedicina, farmacologia, toxicologia, biologia molecular, microbiologia, genètica, etc.

AENORmás. Buscador

Accés al text complet de les normes UNE vigents via Internet. També ofereix la referència de les normes anul·lades i substituïdes.

ACM Digital Library

Accés al text complet de les publicacions de l'Association for Computing Machinery (revistes i ponències dels congressos) a partir dels 1950, depenent de la publicació. Des del mateix portal de l'ACM es pot accedir a la Guide for Computing Literature, que conté citacions bibliogràfiques i abstracts de les publicacions de tres mil editors especialitzats en computació.

Emerald Insight

Portal de revistes que facilita l'accés a uns 35.000 articles a text complet. Cobertura temàtica: fonamentalment les disciplines relacionades amb l'organizació i gestió d'empreses (estratègia; direcció; gestió de la informació; gestió del comerç i recursos humans) i també amb l'Enginyeria i la Tecnologia.

Journal of visualized experiments (JoVE)

Els seus articles publiquen tècniques experimentals en format visual, a més del text del protocol, amb la finalitat d'augmentar la productivitat, la reproductibilitat i la visibilitat de la investigació científica. Aquesta secció, enfocada a la publicació de la recerca, es divideix en les subseccions: Behavior, Chemistry, Genetics, Biochemistry, Developmental Biology, Immunology and Infection, Bioengineering, Engineering, Medicine, Biology, Environment, Neuroscience, Cancer Research. Els articles de recerca (entre 60 i 70 nous cada mes) s'indexen a PubMed/Medline, Scopus, Web of Science, ChemAbstract i Scifinder i, segons el Journal Citation Reports, l'any 2018 va tenir un factor d'impacte de 1.108.

Estratègies de cerca

Videotutorial sobre estratègies de cerca d'informació elaborat per la Biblioteca de la Universitat de Castella-La Manxa

Accés als recursos electrònics des de fóra de la UdL

Podràs accedir als recursos electrònics, configurant el proxy del teu navegador. Però per alguns recursos electrònics necessitaràs configurar-te els túnels. Clica aquí per a més informació.

  • I si vols configurar la wifi als teus dispositius consulta aquí les instruccions.
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons