Skip to Main Content

Enginyeria en organització industrial i logística

Institucions i organismes oficials

CDE

Centre de Documentació Europea: Proporciona un accés fàcil i ràpid a la documentació comunitària, aporta respostes a qualsevol sol·licitud d’informació sobre la UE, orienta cap a altres fonts d’informació i fomenta i recolza en el món universitari els estudis sobre la integració europea.

ENGINYERS BCN

Enginyers BCN desenvolupa activitats formatives obertes a la societat, edita manuals tècnics i col·labora amb les administracions en totes les funcions que li són encomenades. L’actual àmbit territorial comprèn les comarques de l’Anoia, el Baix Llobregat, el Barcelonès, el Maresme, Osona, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental.

EIC

Els EIC són les entitats professionals dels Enginyers Industrials de Catalunya, compromeses en el desenvolupament professional dels enginyers. Representem els enginyers de l’àmbit industrial, defensem la professió i els seus interessos, la bona praxi de l’enginyeria i en regulem la seva pràctica. Fomentem el progrés de l’enginyeria i despleguem activitats de caràcter tècnic, científic i cultural.

IEE

La IEE és la veu de la ingenieria espanyola en les principals institucions mundials de la ingenieria. La IEE integra a més de 100.000 enginyers de les diverses especialitats, que desenvolupen la seva activitat en les diverses Comunitats Autònomes de l'Estat, tant en l'àmbit privat com el públic. 

FEANI

FEANI és una federació d'organismes professionals nacionals que representan la ingenieria als països europeus. Fundat a 1951, el seu objectiu es promoure el reconeixement, la movilitat i els interesos de la professió de ingenieria europea.

El principal objectiu de CLAIU és el de vetllar per la integritat cultural, formativa i professional de la ingenieria al nivell més alt, sense prejudicis de la importància que té la coexistència dels diferents nivells de formació en ingenieria, necessàries a Europa i al món. 

ENAEE

És la xarxa europea que autoritza les agències d'assegurament de la qualitat i l'acreditació per atorgar l'etiqueta EUR-ACE® a les titulacions d'enginyeria acreditades.

UPADI

La Unión Panamericana de Asociaciones de Ingenieros és la organització que promou la integració de la regió panamericana amb la missió de contribuir activament al desenvolupament econòmic i social dels pobles en les àrees relacionades a l'exercici de la professió.

La WFEO o FMOI, fundada sota els auspicis de la UNESCO el 1968 per un grup d'organitzacions regionals d'enginyeria, és una organització internacional no governamental que serveix de pont de comunicació entre les organitzacions d'enginyeria de 90 països, representant uns 15 milions d'euros enginyers de tot el món.

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons