Skip to Main Content

PubMed

Opcions per obtenir el text complet

 

Dins del registre bibliogràfic hi ha l'apartat Full Text Links on trobem diferents icones dels editors que publiquen la revista , clicant al damunt podeu mirar d'accedir al text complet.

Si esteu consultant PubMed en un ordinador connectat a la xarxa informàtica de la UdL, quan cliqueu a la icona que proporciona l'editor, si la biblioteca té subscrita aquesta revista, no us demanarà que us identifiqueu, ja que automàticament us reconeixerà l'accés i podreu accedir al text complet.

 

 

Si esteu consultant des de fora de la xarxa informàtica de la UdL, us heu de configurar el FortiClient (VPN) del navegador, més informació a l'apartat Com accedir als recursos electrònics des de fora de la UdL.

 

Per saber de forma ràpida i senzilla si la biblioteca té subscrita la revista i si teniu accés al text complet de la referència que us interessa, heu d'activar el botó . Per fer visible la icona del botó Consulta'l us heu de registrar a My NCBI i seguir els passos que s'indiquen en l'apartat Com activar el Botó Consulta'l.

Si ja el teniu activat us apareixerà en l'apartat Full Text Links, només heu de clicar en el botó i podreu saber si la biblioteca hi té accés.

ATENCIÓ!! EL BOTÓ CONSULTA'L TEMPORALMENT NO FUNCIONA

 

Si us interessa un article i la biblioteca no té subscrita la revista podeu utilitzar el Servei d'Obtenció de Documents.

 

Si quan localitzeu una referència no hi ha en l'apartat Full Text Links cap icona de l'editor o no heu activat el botó Consulta'l, que us permeti comprovar si podeu accedir al text complet, podeu consultar al CercaTot (catàleg de la biblioteca) si teniu accés al text complet.

Pasos que heu de seguir:

  1. Copiar el títol de l'article a la casella de cerca del CercaTot o bé podeu introduir el número PMID.
  2. Si hi ha un resultat positiu de la cerca, a la referència localitzada clicar a Consulta'l
  3. En clicar a Consulta'l us porta a una pàgina amb una sèrie d'enllaços dels editors des d'on podeu aconseguir el text complet.

També podeu fer la cerca amb les dades del títol de la Revista a on s'ha publicat l'article:

  • Des de la casella de cerca del CercaTot
  • O bé, des de l'opció Revistes-e i Llibres-e

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons