Skip to Main Content

CUIDEN Plus

Localització

 

Per localitzar la base de dades Cuiden Plusanirem al web de la Unitat de Biblioteca i Documentació i clicarem damunt “Bases de dades”.

 

 

  • En aquesta nova pantalla introduirem el nom de la base de dades "Cuiden Plus" dins la casella de cerca.

 

 

 

 

 

  • Un cop localitzada, només heu de clicar damunt del nom del recurs i ja podreu accedir-hi.

 

És important que recordeu que per accedir a la versió subscrita per la biblioteca, ho heu de fer des d'un ordinador connectat a la xarxa informàtica de la UdL. Si ho feu amb el vostre dispositiu, heu de tenir configurat el wifi o els proxys depenen si esteu o no en el campus (més informació).

 

La nova pàgina que apareixerà és la plataforma de Ciberindex, es tracta d'una plataforma especialitzada en la Gestió del Coneixement en Cures de Salut, té com a missió proporcionar informació per a l'ajuda a la presa de decisions fonamentades en el coneixement científic.

  • Només heu de clicar damunt de Cuiden per accedir-hi a la base de dades.

 

  • La base dades que us apareix per defecte és la Cuiden, podeu realitzar les vostres cerques i obtenir referències bibliogràfiques, però amb la versió subscrita Cuiden Plus podreu accedir al text complet i gestionar les referències bibliogràfiques.
  • Per poder accedir a la versió subscrita heu de clicar damunt Entrar Cuiden Plus.

 

 

  • I ja us identifica que esteu a la Universitat de Lleida.

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons