Skip to Main Content

CINAHL (Cumulative Index of Nursing and Allied Literature)

Visualització de la pàgina de resultats

► VISUALITZACIÓ DE LA PÀGINA DE RESULTATS

Un cop has introduït el/s terme/s de la cerca, el motor de cerca et proporciona una pàgina de resultats.

1 Detalls de la cerca que has realitzat.
2 Opcions per limitar, si cliques en Mostrar más, s'obrirà una finestra amb les opcions de limitar de la cerca avançada.
3 Llistat del resultat obtingut per la cerca realitzada.
4 Opcions per ordenar i canviar el format dels resultats.
5 Opcions per compartir els resultats.

 

► OPCIONS PER A DEPURAR ELS RESULTATS: FILTRES

Els filtres permeten depurar els resultats, especificant si només es volen els articles als què es pot accedir al text complet, o únicament les publicacions acadèmiques, restringint-los a un rang de dates de publicació, precisant més la matèria, circumscrivint-la a una revista en concret, o a un editor, o limitant-la per edat, gènere o localització geogràfica.

Aquests filtres apareixen a l'esquerra dels resultats de les cerques i complementen les opcions de les cerques (bàsica, avançada), si és que se n'han  fet servir, també serveixen de recordatori per si no se n'ha fet servir cap.

Els filtres varien en funció dels resultats obtinguts, proporcionant diferent contingut a través de les opcions disponibles, per filtrar més la cerca. I, si no estas satisfets dels resultats, sempre pots desmarcar els filtres utilitzats, fent clic a la creu que apareix a la dreta de cadascun.

► QUINA INFORMACIÓ PROPORCIONA EL REGISTRE D'UNA REFERÈNCIA?

Un cop obtinguts els resultats, pots analitzar-los, entrant en aquells que et semblin més adequats a la cerca, clica damunt del títol i automàticament entraràs al registre bibliogràfic corresponent a aquest document.

Dins, tot el que està en blau funciona com un enllaç, que permet llançar una nova cerca, a través d'aquest autor, publicació, terme principal o secundari del tesaurus, etc.

El registre bibliogràfic et proporciona informació necessària per valorar si t'interessa el document, com els autors o el resum, així com diferents opcions per gestionar-lo, com citar-lo, desar-lo, enviar-lo per correu o exportar-lo a un gestor bibliogràfic. I si el text complet està disponible podràs accedir-hi.

 

► COM ACCEDIR AL TEXT COMPLET

Un cop has localitzat una referència que sigui del teu interès, pots mirar d'accedir al text complet.

Clica damunt de les següents opcions i accediràs al contingut si la biblioteca té subscrita la revista, o bé, sigui d'accés obert:

  • Botó Consulta'l
  • Texto completo en HTML
  • Texto completo en PDF

En el cas que trïs l'opció Texto completo en HTML la plataforma et donarà la posibilitat de realitzar una traducció automàtica del text.

 

En el cas que t'interesi una referència i no tinguis accés al text complet, pots sol·licitar una còpia al Servei d'Obtenció de Documents. Aquest servei comporta una despesa econòmica determinada a càrrec de l'usuari. Per a més informació.

► COM GESTIONAR LA VISUALITZACIÓ DELS RESULTATS

Quan obtens els resultats de la cerca, pots modificar-ne la visualització.

Opcions per ordenar els resultats:

  • Per defecte els resultats es mostren per ordre de rellevància, però si obres el desplegable, tens altres opcions com ara data, autor, etc.

Opcions per visualitzar els resultats:

  • Pots modificar com es mostren els resultats, el número per pàgina, el disseny de la pàgina, etc.

Opcions per compartir els resultats:

  • Pots guardar les referències que t'interessin en una carpeta personal, crear alertes de la cerca o compartir-la mitjançant un enllaç permanent.

 

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons