Skip to Main Content

CercaTot: Resultats

Eina de cerca i descobriment de recursos bibliogràfics de la Unitat de Biblioteca i Documentació.

Resultats

Introdueix la cerca (es pot utilitzar operadors per a fer la més precisa), també es pot seleccionar la part de la col·lecció on es vol executar, ordena i filtra els resultats segons les necessitats, navega per la llista de resultats i accedeix a la visualització de detalls i disponibilitat del registre del teu interès. Si estàs identificat com a usuari de la UdL es pot guardar o personalitzar la consulta.

Una vegada ja està feta la cerca es pot precisar utilitzant els criteris d'ordenació i els filtres de la barra lateral esquerra.

Amb un registre es pot fer diferents accions com:  crear una cita, imprimir, enviar-lo per correu electrònic o guardar-ho per a exportar-ho a un gestor bibliogràfic com Mendeley.

 

Si estàs identificatpots personalitzar les teves cerques els pots afegir etiquetes identificatives a cadascun dels teus registres que hagis guardat amb anterioritat. Això et permetrà recuperar-los en funció de les etiquetes. 

                             

Quan s'obté com a resultat de la cerca un article de revista  es pot trobar aquests símbols en el registre.

 cites rebudes   referències citades. Si naveguem a través d'aquestes icones dona altres registres que ha citat  l'article  o bé al contrari, articles on aquest registre ha estat citat. Aquesta opció bé donada de les bases de dades Web of Science i Scopus.

 

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons