Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Aprèn català

Català

Benvinguts

  

T'animes a aprendre català ? Et vols treure un determinat nivell de català?  Si és el teu cas i  fas un cop d'ull a aquesta biblioguia hi trobaràs:

  • Recursos útils per a treballar les cinc habilitats lingüístiques d'aquesta llengua, sigui quin sigui el teu nivell.
  • Enllaços amb la ubicació exacta dels materials que tens a la teva disposició a les biblioteques de la Universitat de Lleida.
  • Enllaços a pàgines web que t'ajudaran a millorar el teu nivell .
  • Dins de cada habilitat lingüística hi trobaràs materials seleccionats que et poden ser útils per practicar aquest idioma.
  • A banda dels materials seleccionats de les biblioteques de la UdL, també hi ha recopilat un ampli ventall de documents dins l'espai de llengües a la Biblioteca Jaume Porta o a la Biblioteca de Lletres.

 

 

 

Espai de llengües

  Dins la Biblioteca Jaume Porta, a la tercera planta, tenim l'Espai de Llengües, on podeu trobar tots els recursos i materials per ​practicar diferents idiomes (manuals, pel·lícules,  sèries, gramàtiques, etc.)

  • A banda d'aquest espai, també podeu trobar material específic de llengua catalana a la segona planta de la biblioteca sota les següents matèries:

                              - 849.9 Literatura Catalana

                            -849.9 A/Z Literatura catalana. Autors. Estudis literaris

                           - 849.9.09  Literatura catalana.Crítica.Estudis literaris

    

  • A més a més, la unitat de Biblioteca i Documentació també diposa d'una gran varietat de material per relacionar-te amb la llengua catalana a la biblioteca de Lletres sota les següents matèries: 

                             - 804.99     Llengua catalana

                             - 849.9       Literatura catalana

                             - 849.9.09   Literatura catalana.critica

                             - 849.9 A/Z  Literatura catalana.crítica. Autors

                                      

                 

Contacte

Resultado de imagen de location icon Biblioteca Jaume Porta    Resultado de imagen de telephone icon +34 973 00 35 12   Resultado de imagen de e-mail icon bid.cappont@udl.cat

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons