Skip to Main Content

Aprèn català

Català

Benvinguts

  

T'animes a aprendre català ? Et vols treure un determinat nivell de català?  Si és el teu cas i  fas un cop d'ull a aquesta biblioguia hi trobaràs:

  • Recursos útils per a treballar les cinc habilitats lingüístiques d'aquesta llengua, sigui quin sigui el teu nivell.
  • Enllaços amb la ubicació exacta dels materials que tens a la teva disposició a les biblioteques de la Universitat de Lleida.
  • Enllaços a pàgines web que t'ajudaran a millorar el teu nivell .
  • Dins de cada habilitat lingüística hi trobaràs materials seleccionats que et poden ser útils per practicar aquest idioma.
  • A banda dels materials seleccionats de les biblioteques de la UdL, també hi ha recopilat un ampli ventall de documents dins l'espai de llengües a la Biblioteca Jaume Porta o a la Biblioteca de Lletres.

 

 

 

Espai de llengües

  Dins la Biblioteca Jaume Porta, a la tercera planta, tenim l'Espai de Llengües, on podeu trobar tots els recursos i materials per ​practicar diferents idiomes (manuals, pel·lícules,  sèries, gramàtiques, etc.)

  • A banda d'aquest espai, també podeu trobar material específic de llengua catalana a la segona planta de la biblioteca sota les següents matèries:

                              - 849.9 Literatura Catalana

                            -849.9 A/Z Literatura catalana. Autors. Estudis literaris

                           - 849.9.09  Literatura catalana.Crítica.Estudis literaris

    

  • A més a més, la unitat de Biblioteca i Documentació també diposa d'una gran varietat de material per relacionar-te amb la llengua catalana a la biblioteca de Lletres sota les següents matèries: 

                             - 804.99     Llengua catalana

                             - 849.9       Literatura catalana

                             - 849.9.09   Literatura catalana.critica

                             - 849.9 A/Z  Literatura catalana.crítica. Autors

                                      

                 

Contacte

Resultado de imagen de location icon Biblioteca Jaume Porta    Resultado de imagen de telephone icon +34 973 00 35 12   Resultado de imagen de e-mail icon bid.cappont@udl.cat

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons