Skip to Main Content

Aprèn francès

Français

Benvinguts

  

Voleu millorar el vostre nivell de francès ? Si és el vostre cas i feu un cop d'ull a aquesta biblioguia hi trobareu:

  • Recursos útils per a treballar les cinc habilitats lingüístiques d'aquesta llengua, sigui quin sigui el vostre nivell.
  • Enllaços amb la ubicació exacta dels materials que teniu a la vostra disposició a les biblioteques de la Universitat de Lleida.
  • Enllaços a pàgines web que us ajudaran a millorar el vostre nivell de francès.
  • Dins de cada habilitat lingüística hi trobareu materials seleccionats que us poden ser útils per practicar aquest idioma.
  • A banda dels materials seleccionats de les biblioteques de la UdL, també podeu trobar un ampli ventall de documents dins l'espai de llengües a la biblioteca a la biblioteca Jaume Porta.

 

 

 

Espai de llengües

  Dins la Biblioteca Jaume Porta, a la tercera planta, tenim l'Espai de Llengües, on podeu trobar tots els recursos i materials per ​practicar diferents idiomes (manuals, pel·lícules,  sèries, gramàtiques, etc.)

  • A banda d'aquest espai, també podeu trobar material específic en francès a la segona planta de la biblioteca, sota les següents matèries:

                             - 804.0 Llengua francesa

                             - 82.03 Literatura.Interpretació i traducció

                             - 804.0:37.02 Llengua francesa. Didàctica

                             - 840 Literatura francesa

  • A més a més, la unitat de Biblioteca i Documentació també diposa d'una gran varietat de material per relacionar-te amb la llengua  francesa a la biblioteca de Lletres sota les següents matèries: 

 - 804.4      Obres de referència 

 - 840.00     Llengua Francesa 

 - 840         Literatura Francesa

 - 840.09    Literatura Francesa, Crítica.

 - 840 A/ Z  Literatura Francesa. Crítica autors

                                      

                 

Contacte

Resultado de imagen de location icon Biblioteca Jaume Porta    Resultado de imagen de telephone icon +34 973 00 35 12   Resultado de imagen de e-mail icon bid.cappont@udl.cat

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons