Skip to Main Content

Comunicació i Periodisme Audiovisuals

En aquesta guia podreu trobar tota una sèrie de recursos de l'àmbit de la comunicació i periodisme audiovisuals que us poden ser d'utilitat a l'hora de cursar els vostres estudis i també per realitzar els vostres treballs acadèmics.

Plataformes de llibres-e

SpringerLink e-books

Servei d'accés a més de 4.000 monografies publicades per Springer Verlag i Kluwer. L'abast temàtic és multidisciplinar, però amb un gran pes de la medicina i les ciències pures. Permet la cerca per matèria, títol, autor, any de publicació, editor, llegua i text complet.

ProQuest Ebook Central

Servei d'accés al text complet d'una selecció de llibres. Permet visualitzar textos, fer notes i, entre moltes altres eines, afegir els llibres a una biblioteca personalitzada on es poden guardar, editar i imprimir.

eDU-libray

Servei d'accés a llibres electrònics adreçat a la comunitat acadèmica i científica. Disposa dels títols publicats a l'editorial Documenta Universitaria, les publicacions de l'IULIA i les de UNICA, a més de publicacions de la UdG, UB i, properament, l'ESMUC. També hi podeu trobar uns quants títols d'accés obert. Només permet la reproducció dels llibres en temps real.

Condicions d'accés als llibres-e

ⓘ   Atenció! Per visualitzar aquests recursos, activa la VPN UdL (Forticlient)

Llibres digitals sobre comunicació audiovisual

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons