Skip to Main Content

Biotecnologia

En aquesta guia podreu trobar tota una sèrie de recursos de l'àmbit de la biotecnologia que us poden ser d'utilitat a l'hora de cursar els vostres estudis i també per realitzar els vostres treballs acadèmics.

Què us oferim?

En aquesta guia podreu trobar tota una sèrie de recursos de l'àmbit de la biotecnologia que us poden ser d'utilitat a l'hora de cursar el grau en biotecnologia i també per realitzar els vostres treballs acadèmics. Els recursos que us proposem són:

  • Fonts d'informació: bases de dades específiques, llibres, revistes, diccionaris i enciclopèdies, treballs acadèmics i normes tècniques.
  • Bibliografia recomanada: accés a la bibliografia recomanada de cada assignatura.
  • Recursos web: institucions, organismes oficials i altres pàgines web que t'ofereixen informació sobre aquesta temática.

undefined

Foto de Fondo creada per pressfoto - www.freepik.es

Plans d'estudis

Consulteu la guia dels estudis del Grau de Biotecnologia.

Contacte

Resultado de imagen de location icon Biblioteca del CAFIV   Resultado de imagen de telephone icon +34 973 70 28 03 Resultado de imagen de e-mail icon bid.cafiv@udl.cat

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons