Skip to Main Content

Guia per al compliment dels mandats d’accés obert

3. Accions quan l'article s'ha publicat

1. Lliureu immediatament la versió de l’article permesa perquè estigui disponible en el Repositori Obert de la UdL.

Com ho heu de fer?

  • Introduïu les dades de la vostra publicació al  GREC​  i adjunteu la versió final de l'autor postprint

  • El dipòsit ha de ser immediat quan l'article s'ha publicat.

  • La biblioteca ho dispositarà al Repositori Obert de la UdL, respectant les polítiques editorials, encara que se n'hagi de restringir temporalment l'accés públic al text complet.

  • ​És visualitzarà al Portal de Recerca de Catalunya 

Quina versió de l'article heu de dipositar?

  • La darrera versió de l'article que heu enviat després del procés de peer review, sense les marques de l'editorial. Aquesta versió rep noms diferents: postprint author's final draft, accepted author manuscrit, accepted version, postprint, etc.

2. Incloeu als informes de seguiment cientifico-tècnics, en l'apartat de difusió dels resultats del projecte, la referència dels articles publicats amb la indicació de la URL permanent de l'article al repositori

URL d'exemplehttp://repositori.udl.cat/handle/10459.1/48062

Termini

El termini és demesos des de la publicació o 12 mesos en el cas de les ciències socials. En els casos en què l'accés al text complet no es pugui fer efectiu en aquest termini per raó de les condicions de publicacions establertes, el fet de tenir l'article al repositori pot garantir el compliment dels mandats.

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons