Skip to Main Content

Condicions d'accés als llibres-e: Wiley

Plataforma Wiley

Plataforma que dóna accés a llibres electrònics multidisciplinaris.

Visualització del contingut

Un cop accediu al llibre-e dins de la plataforma de Wiley podeu:

- Opció de cercar dins el contingut del llibre

- Opció per descarregar el text al vostre dispositiu

Accés

Des de qualsevol ordinador connectat a la xarxa de la UdL o des de fora del campus configurant el servidor intermedi en el vostre navegador.

Els llibres es troben catalogats i disponibles al catàleg del Servei de Biblioteca i Documentació

Prémer:  Disponible en línia

 

Accés a la col·lecció

Imprimir / Descarregar

Els llibres de Wiley permeten:

  • La consulta i descàrrega de tots els pdf's dels articles, capítol a capítol, no hi ha opció de descarregar el llibre sencer.
  • Es poden imprimir els pdf's.
  • Es poden descarregar a dispositius mòbils. Per poder llegir-ho a través d'una tauleta o mòbil cal tenir una aplicació que ens permeti guardar i llegir llibres electrònics. Podeu utilitzar el Bluefire Reader.

Més informació-Wiley

  • Ús privat: d'acord amb la Llei de Propietat Intel·lectual es poden reproduir els continguts d'aquest recurs per ús privat, sempre que la còpia es faci amb finalitats d'estudi, docència o investigació i sense ànim de lucre. Qualsevol altre ús d'aquests materials haurà de comptar amb l'autorització expressa del proveïdor. En tots els cassos serà necessari citar la font des d'on els cassos serà necessari citar la font des d'on s'han obtinguts els documents.
  • Webs docents, dossiers electrònics/impresos: es permet l'ús dels llibres per a materials docents, sempre que siguin d'accés restringit als estudiants del curs i altres persones autoritzades.
  • Préstec interbibliotecari: es permet la còpia i transmissió de contingut a altres biblioteques espanyoles acadèmiques i de recerca en format imprès (no digital), per correu postal o fax.
  • Nombre d'usuaris simultanis: il·limitat.
  • Serveis d'alertaservei que per subscriure's cal registrar-se prèviament com a usuari i comptar amb una clau d'accés.
  • Guia d'ús
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons