Skip to Main Content

Recursos Educatius Oberts (REO)

Kit de REA

La guia de recursos educatius oberts: Kit de REA proporciona informació i eines per ajudar als professors i bibliotecaris a conèixer què són els recursos docents en obert,  com crear-los, utilitzar-los, reutilitzar-los i compartir-los. Inclou explicacions, exemples pràctics, vídeos, infografies i altres recursos d'interès.

Open Educational Resources (OER): A Toolkit for Teachers, Curriculum and eLearning Developers

 

Guia pràctica d'eines relacionades amb l'ús i desenvolupament dels REO que facilita l'adaptació dels continguts a les necessitats educatives de docents i generadors de contingut educatiu. Desenvolupat per la National Copyright Unit (Austràlia), organisme encarregat de la gestió del copyright.

UNESCO Guidelines for Open Educational Resources (OER) in Higher Education


La UNESCO i la Commonwealth of Learning (COL) van publicar el novembre de 2011 el document Guidelines on OER in Higher Education. Es tracta d'un informe en què es recullen polítiques per a la promoció dels recursos educatius oberts (Open Educational Resources, OER) en l'ensenyament superior.

WikiEducador

 

Comunitat que té com a propòsit col·laborar en la planificació de projectes educatius lligats al desenvolupament del contingut lliure, el desenvolupament del contingut lliure en WikiEducador (aprenentatge electrònic), la construcció de recursos educatius oberts (OER) i la manera de crear-los.

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons