Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Recursos Educatius Oberts (REO)

Kit de REA

La guia de recursos educatius oberts: Kit de REA proporciona informació i eines per ajudar als professors i bibliotecaris a conèixer què són els recursos docents en obert,  com crear-los, utilitzar-los, reutilitzar-los i compartir-los. Inclou explicacions, exemples pràctics, vídeos, infografies i altres recursos d'interès.

Open Educational Resources (OER): A Toolkit for Teachers, Curriculum and eLearning Developers

 

Guia pràctica d'eines relacionades amb l'ús i desenvolupament dels REO que facilita l'adaptació dels continguts a les necessitats educatives de docents i generadors de contingut educatiu. Desenvolupat per la National Copyright Unit (Austràlia), organisme encarregat de la gestió del copyright.

UNESCO Guidelines for Open Educational Resources (OER) in Higher Education


La UNESCO i la Commonwealth of Learning (COL) van publicar el novembre de 2011 el document Guidelines on OER in Higher Education. Es tracta d'un informe en què es recullen polítiques per a la promoció dels recursos educatius oberts (Open Educational Resources, OER) en l'ensenyament superior.

WikiEducador

 

Comunitat que té com a propòsit col·laborar en la planificació de projectes educatius lligats al desenvolupament del contingut lliure, el desenvolupament del contingut lliure en WikiEducador (aprenentatge electrònic), la construcció de recursos educatius oberts (OER) i la manera de crear-los.

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons