Skip to Main Content

Revista ARTS: de Ponent al món: ARTS 20/25/40 L'exposició

20 portades, 25 anys, 40 números

   En el marc del Cercle de Belles Arts de Lleida, el gener del 1990 naixia la revista ARTS. S'han complert 25 anys de la publicació i al llarg del seu recorregut han aparegut 40 números, una xifra gens menyspreable en el context de les revistes de caracter sociocultural a Ponent.

   Les darreres 20 portades de la revista han incorporat una col·laboració fotogràfica. Aquesta exposició us presenta les vint fotografies originals en diàleg amb una segona imatge que els mateixos autors i autores ens proposen com a una "nova" portada, tal com avui la concebrien. 20 portades per celebrar els 25 anys i els 40 números de la publicació, ni mes ni menys que això.

Els autors de les imatges

  

   “La fotografia no és cosa verdadera. És una il.lusió de la realitat amb la qual creem el nostre propi món privat”

(Arnold Newman).

 

   Oriol Rosell, Edgar dos Santos, Emili Morreres, Llorenç Rosanes, Santi Iglesias, Marc Garrofé, Joan Vicent Canto, Noemí León, Mireia Salvia, Jordi Adrià, Elba Romero, Tere Güerre, Nuèlia Tardiu, Marta Benavides, Anna Isan, Toni Oliva, Gala Oró, Dominique Viet, Oliver Villas i Marta Bisbal.

Aquí i avui

  

Resultat d'imatges de revista arts exposició 20/25/40

 

   Un petit univers on retrobar-nos i recordar tantes i tantes complicitats. Mons privats que esdevenen públics. Grans imatges que retornen a través d’un camí aprés i consolidat.

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons