Skip to Main Content

Recursos per a la docència en l'àmbit de ciències de la salut

ASSESSORAMENTS

La biblioteca de ciències de la salut proporciona assessorament al personal docent. L'objectiu és resoldre dubtes puntuals i proporcionar més informació sobre determinats serveis i recursos.

 

Imatge:pikisuperstar. Freepik

 

Com es poden realitzar?

Aquests assessoraments es podran realitzar de manera de manera presencial o virtual (en el cas que sigui possible).

Com sol·licitar-ho?

Podeu enviar un correu-e a la Biblioteca de C.Salut (bid.csalutformacio@udl.cat) o bé a la Biblioteca de Pla de la Massa-Igualada (bid.igualada@udl.cat), indicant:

  • el motiu de la vostra consulta (quina necessitat)
  • franja horària que us aniria millor
  • la vía que preferiu per a realitzar l'assessorament

I el personal de la biblioteca es posarà en contacte amb vosaltres per acabar de concretar l'assessorament.

La Biblioteca de Ciències de la Salut us ofereix suport en la cerca de recursos bibliogràfics adients a la vostra activitat docent, ja sigui per a preparar la docència d'una nova assignatura o per redissenyar-ne una d'existent, per a que us serveixi de complement i pugueu impartir la docència amb la major garantia d'accés als recursos d'informació adquirits a través de Biblioteca i Documentació.

Imatge:pikisuperstar. Freepik
 

Com funciona?

Envieu un correu-e a la Biblioteca de C.Salut (bid.csalutformacio@udl.cat) o bé a la Biblioteca de Pla de la Massa-Igualada (bid.igualada@udl.cat) amb informació detallada sobre la vostra assignatura (codi, nom, grau), especificant per quin motiu la necessiteu, així com algunes paraules clau i la tipologia de recursos.

Què us oferim?

La biblioteca us enviarà una proposta de recursos, un estat de la qüestió de les principals fonts d’informació (llibres-e, bases de dades i revistes especialitzades) sobre un àmbit temàtic determinat disponibles a la Biblioteca.

Els informes de cerca de recursos responen a preguntes com ara:

  • Necessiteu recursos per a dissenyar una nova assignatura?
  • Quins recursos tenim disponibles a la Biblioteca sobre un tema en concret?​

Des de la Biblioteca de Ciències de la Salut - Campus Lleida, duem a terme assessoraments dirigits al personal de recerca del nostre campus:

Suport per a l'acreditació de la recerca

Donem suport amb els indicadors bibliomètrics de les publicacions requerits a les convocatòries d’acreditacions o altres processos d’avaluació de la recerca, i com localitzar-los en els diferents recursos disponibles.

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons