Skip to Main Content

Presentació GV-GCPA: Formació

 

 

Oferim cursos i activitats formatives adreçades a la comunitat universitària. Aquestes activitats formatives les imparteix el personal de les biblioteques de manera presencial, semipresencial  i en línia. Es combinen les sessions expositives amb les activitats pràctiques. Per més informació fés clic al calendari de formació. 

Sessions d'acollida: adreçades a estudiants de nou ingrés, l'objectiu és donar a conèixer les biblioteques i els serveis i recursos que s'ofereixen.
Cursos de formació i activitats formatives programades des de la Biblioteca CAFIV: adreçats a estudiants de grau i postgrau, tenen com a objectiu que els estudiants puguin adquirir les habilitats i les competències necessàries per localitzar, reconèixer i avaluar la informació més idònia i utilitzar-la de la manera més efectiva.
Matèria transversal: adreçada a estudiants de grau i postgrau, té com a objectiu facilitar coneixements, habilitats i conductes que permetin als estudiants​ trobar, organitzar, avaluar i utilitzar informació pertinent per als seus treballs acadèmics.
Sessions de col·laboració (amb el professorat): adreçades a estudiants de grau i postgrau, es realitzen en estreta col·laboració amb el professorat responsable de les diferents assignatures amb l'objectiu de donar a conèixer els recursos i serveis d'informació més adients per cada una de les titulacions. 
Cursos de formació del professorat universitari: adreçats al PDI, té com a objectiu facilitar l'activitat de recerca del professorat i dels investigadors.
Assessoraments: adreçat a la comunitat universitària. L'objectiu és resoldre dubtes puntuals i proporcionar més informació sobre determinats serveis i recursos.

 

 

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons