Skip to Main Content

Presentació GV-GCPA: Bases de dades

Bases de dades

 Base de dades on podràs consultar en línia i baixar en PDF les normes aprovades per l'Associació Espanyola de Normalització (UNE) o adoptades d'altres organismes europeus o internacionals.

 

 Base de dades de legislació, jurisprudència i bibliografia jurídica. Conté legislació europea, estatal i autonòmica (vigent i consolidada), convenis col·lectius, iniciatives legislatives, resolucions d’òrgans de l’Estat, entre altres. S'actualitza diàriament

 

  • Cobertura: Més de 120 llibres-e, 40 revistes i vídeos
  • Plataforma: Documentavet
  • Accés: Subscripció biblioteca

Base de dades multiplataforma especialitzada en veterinària, ofereix el text complet de 120 llibres de les editorials Servet, revistes especialitzades com Argos, Albéitar, Suis, Canis et Felis i Equinus i vídeos on es mostren les tècniques de consulta i maneig de les cirugies més habituals, així com continguts audiovisuals impartits per experts des de webseminars.

 

Base de dades que proporciona imatges anatòmiques a partir de tomografies aixial computades, radiogràfies, ressonàncies magnètiques i així com d'altres il·lustracions.

Base de dades bibliogràfica d'àmbit multidisciplinar, conté articles de revistes, patents,..,

 

  • Cobertura: (segons la base de dades) - actualitat
  • Plataforma: Clarivate Analytics
  • Accés: Subscripció biblioteca

És una plataforma que ofereix la possibilitat de fer cerques a tot el contingut de les bases de dades multidisciplinars: articles de revistes, patents, actes de congressos, etc.

 

  • Cobertura: 1966 - actualitat
  • Plataforma: U.S. National Library of Medicine
  • Accés: Lliure

Base de dades referencial (articles de revistes, llibres, capítols de llibres) del camp  de la Medicina, Infermeria, veterinària, etc... Conté registres de Medline, registres que encara no s'han indexat a Medline i referències provinents d'altres fonts. Utilitza també vocabulari controlat Medical Subject Headings (MeSH).

Per a més informació sobre com realitzar les cerques consulteu la Biblioguia de PubMed.

 

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons