Skip to Main Content

Celebra aquest Sant Jordi venint a la biblioteca: PARTICIPA EN EL SORTEIG!

CELEBRA AQUEST SANT JORDI VENINT A LA BILBIOTECA: Participa en el sorteig del 23 al 26 d'ABRIL

 

La Biblioteca Jaume Porta viurà intensament aquest Sant Jordi '24. Per aquest motiu, us hem preparat diverses propostes per a la festa del llibre i de la rosa que durem a terme del 23 al 26 d'abril a la 1a planta de la nostra biblioteca.

Entre les diferents propostes que us hem preparat podreu descobrir una sorpresa decorativa que us transportarà al món de la llegenda de Sant Jordi i també participar en el sorteig d'aquest fabulós lot! 

 

 

QUÈ US HEM PREPARAT? PROPOSTES

  •  PHOTOCALL: Si vols capturar el millor moment del teu Sant Jordi '24 a la biblioteca, aquesta proposta és per a tu. Vine i fes-te una foto al nostre photocall. La compartirem a les xarxes!
  • CREACIÓ COL·LECTIVA: Si t'agrada escriure ajuda'ns a redactar quatre ratlles per tal de continuar el paràgraf que hem començat per a tu i així fer entre tots una història col·lectiva. Com continuarà ? El dilluns 29 d'abril  ho sabrem!
  • PARADA DE LLIBRES: Si vens a la biblioteca i t'agrada algun dels llibres que t'oferim, te'l pots endur a casa de forma totalment gratuïta.
  • SORTEIG: I a més, també podràs participar en un sorteig d'un lot de productes de la Botiga de la UdL (imprescindible ser seguidor del nostre compte d'Instagram).

              MOLTA SORT!

INTRUCCIONS DE PARTICIPACIÓ AL SORTEIG

  • Podeu participar en el sorteig des del 23 fins al 26 d'abril del 2024.
  • Per a poder participar, heu de fer-vos seguidors del compte d'Instagram de la Unitat de Biblioteca i Documentació: @biblioteques UdL i pertànyer a la comunitat UdL (alumnat, PDI o PTGAS)
  • Heu d'omplir una butlleta amb les vostres dades personals. La trobareu al taulell de la primera planta de la Biblioteca, al costat de l'urna on la dipositareu. 
  • Divendres dia 26 d'abril farem el sorteig entre tots els participants i triarem a l'atzar una butlleta.
  • Publicarem en aquesta biblioguia el guanyador o la guanyadora; i també, a través del compte d'Instagram de la Unitat de Biblioteca i Documentació: @biblioteques UdL. Serem nosaltres qui ens posarem en contacte amb el guanyador o guanyadora.

 "CELEBRA AQUEST SANT JORDI VENINT A LA BIBLIOTECA"

                                                                                                                                                                                                                                        

 

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons