Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

CUIDEN Plus

CUIDEN® Plus és una base de dades bibliogràfica de la Fundación Index que inclou producció científica sobre cures de salut en l’espai científic iberoamericà; tant de contingut clínic-assistencial en totes les seves especialitats i de promoció de la salut, com amb enfocaments metodològics, històrics, socials o culturals. Conté articles de revistes científiques, llibres, monografies i altres documents, fins i tot materials no publicats que han estat prèviament avaluats per un comitè d’experts.

CUIDEN® Plus és una versió avançada d’accés exclusiu a subscriptors de Ciberindex i que permet recuperar referències bibliogràfiques amb el resum de l’autor, accedir al text complet dels documents (quan estan disponibles en accés obert o a l’Hemeroteca Cantárida) i conèixer l’impacte científic de les principals revistes incloses.

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons