Skip to Main Content

ESPAI INSPIRA

Espai destinat al benestar de la comunitat universitària

 

L'Espai Inspira està ubicat dins la Biblioteca de Ciències de la Salut "Jaume d'Agramunt" a la planta -1, a l'edifici de la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia de Lleida.

Es tracta d'un espai diàfan, informal, tranquil, relaxant, un lloc on l’usuari pugui allunyar-se dels horari de classes i estudi, descansar la ment i renovar la concentració o senzillament respirar en calma. Un espai per Inspirar ...  idees, silenci, desconnexió, pau, tranquil·litat, benestar, reflexió, meditació...
Un espai alineat amb el compromís de la biblioteca i de la Universitat de promoure la salut i el benestar dels seus usuaris, així com fomentar uns hàbits saludables que ajuden a combatre l’estrès, l’angoixa davant els exàmens i així poder millorar l’atenció i la concentració.

Amb aquest espai la biblioteca anima a tota la comunitat universitària a que puguin incloure moments de descans a les seves rutines d’estudi o de treball.
 

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons