Skip to main content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Impressions i reprografia

Quins usuaris poden imprimir?

Tota la comunitat universitària formada per: 

PDI i PAS: Podreu imputar el cost del vostre treball tant al saldo personal, com al centre de cost compartit de cada departament / servei. Us autenticareu a la impressora amb el carnet de la UDL, usuari del Campus Virtual o bé mitjançant un número d'ID.

Estudiants: Haureu d'imputar el cost al vostre saldo personal. Us autenticareu a la impressora amb el carnet de la UDL, usuari del Campus Virtual o bé mitjançant un número d'ID.

Externs: Col·lectiu que no està vinculat amb la UDL però que està interessat en utilitzar el servei d'impressió. Podeu obtenir el vostre número ID als taulells de la biblioteca. L'autenticació d'aquests usuaris sempre serà mitjançant aquest número d'ID. El cost dels treballs s'imputen directament al saldo personal de cada usuari.

Preus del servei

Els preus dels servei d'impressió i còpia en modalitat prepagament per una impressió a tamany DIN A4 i DIN A3 són els següents:

Còpia en blanc i negre        0,050 €

Còpia en color                       0,110 €

Aquests preus són amb l'IVA inclòs.

L'opció per defecte és la impressió en blanc i negre. Heu de tenir en compte que si seleccioneu la impressió en color, se us cobrarà el preu de les còpies en color, encara que el document que hagueu enviat a imprimir sigui en blanc i negre.

 

Descarregueu-vos la guia en pdf

Consulta i recàrrega del saldo disponible

Per tal de poder fer servir la impressora cal tenir saldo al vostre compte. Per carregar el saldo podeu fer servir els quioscs de recàrrega o el portal d'administració (http://papercut.udl.cat)

Quioscs de recàrrega

A cada campus hi ha uns punts on podreu recarregar el vostre compte.

Només cal seguir els passos indicats als carregadors:

  • Passeu el vostre carnet de la UDL pel lector (abans l'heu d'haver associat al vostre nom d'usuari mitjançant les fotocopiadores) o introduïu el vostre número ID.
  • Introduïu monedes o bitllets
  • Premeu "D" per tancar la sessió

Tingueu en compte que la màquina no retorna canvi, l'import mínim són 10 cèntims.

Portal d'administració

Podeu recarregar el vostre compte a http://papercut.udl.cat. La càrrega es fa amb targeta de crèdit i l'import mínim són 10 €.

 

  

Podeu comprovar el saldo disponible també de les següents formes:

· Fent servir el portal d'administració

Accediu a http://papercut.udl.cat i autentiqueu-vos amb el vostre usuari del Campus Virtual, podreu veure el vostre saldo. 

· Fent servir els quioscs de recàrrega

Si passeu el carnet de la UDL pel lector del quioscde recàrrega, us mostrarà el saldo que teniu. També el podeu consultar amb el vostre número ID.

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons