Skip to Main Content

Agroalimentació i ciència forestal

En aquesta guia podreu trobar tota una sèrie de recursos de l'àmbit de l'agroalimentació i ciència forestal que us poden ser d'utilitat a l'hora de cursar els vostres estudis i també per realitzar els vostres treballs acadèmics.

Què us oferim?

En aquesta guia podreu trobar tota una sèrie de recursos de l'àmbit de l'agroalimentació i la ciència forestal que us poden ser d'utilitat a l'hora de cursar els graus en Ciència i Tecnologia d'Aliments, en Enginyeria Agrària i Alimentaria, en Enginyeria Forestal i el doble Grau en Enginyeria Forestal i en Conservació de la Natura i també per realitzar els vostres treballs acadèmics. Els recursos que us proposem són:

  • Fonts d'informació: bases de dades específiques, llibres, revistes, diccionaris i enciclopèdies, treballs acadèmics i normes tècniques.
  • Bibliografia recomanada: accés a la bibliografia recomanada de cada assignatura.
  • Recursos web: institucions, organismes oficials i altres pàgines web que t'ofereixen informació sobre aquesta temática.

undefined

Foto de Naturaleza creada per wirestock - www.freepik.es

Plans d'estudis

Consulteu la guia dels estudis del Grau en Ciència i Tecnologia d'Aliments.
Consulteu la guia dels estudis del Grau en Enginyeria Agrària i Alimentaria.
Consulteu la guia dels estudis del Grau en Enginyeria Forestal.
Consulteu la guia dels estudis del Doble Grau en Enginyeria Forestal i en Conservació de la Natura.

Contacte

Resultado de imagen de location icon Biblioteca del CAFIV   Resultado de imagen de telephone icon +34 973 70 28 03 Resultado de imagen de e-mail icon bid.cafiv@udl.cat

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons