Skip to Main Content

Ciència i Tecnologia dels Aliments

Bases de dades

Les bases de dades són eines que recullen informació de diferents fonts (normatives, llibres, articles de revista, estadístiques, etc.) i ofereixen les dades del document i sovint l'accés al text complet.

Per a l'elaboració dels teus treballs acadèmics hauràs de consultar les principals bases de dades especialitzades en el teu àmbit, amb l'objectiu de localitzar informació actualitzada i pertinent. Abans de triar una base de dades hauràs de conèixer el seu àmbit temàtic, cronològic i geogràfic, així com el seu contingut.

Per accedir a les bases de dades subscrites per la biblioteca hauràs de fer-ho des de la pàgina web de la Biblioteca, clicant a la secció de Bases de dades.

Hi ha recursos d'informació que, pel volum i qualitat d'informació que contenen, poden ser d'interès per gent de diferents àmbits acadèmics. És el cas de les bases de dades Web of Science i Scopus, que contenen informació de fonts d'informació especialitzades i de gran rellevància pel públic especialitzat.

                              Introducción - Web of Science (WoS) - Biblioguías at Universidad de Las  Palmas de Gran Canaria                                        Página de presentación en SCOPUS de la revista dA. Derecho Animal (Forum of  Animal Law Studies) | Derecho Animal

Per al Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments es recomana l'ús de les bases de dades següents:

  • SciFinder-n, especialitzada en química, substàncies i reaccions
  • Aranzadi, especialitzada en legislació, jurisprudència i doctrina administrativa

 

 
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons