Skip to Main Content

Acords transformatius per a la publicació en accés obert

Contacte/Ajuda

Per a més informació contacteu amb Biblioteca i Documentació a través de l'adreça repositori@udl.cat

Des de l'1 de gener del 2022 la Universitat de Lleida forma part de l'Open Access Publishing National Framework Agreement amb l'editorial Frontiers, editorial que publica en accés obert 105 revistes que abasten més de 900 disciplines acadèmiques diferents.

S’ofereix un descompte d’un 10% sobre les tarifes de publicació APC (Article Processing Charges) per als autors de correspondència UdL.

La Universitat de Lleida, a través del Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya (CSUC) disposa d'APCs per publicar articles en accés obert en una de les revistes de l'editorial Emerald..

Instruccions per enviar un article i per obtenir el cupó:

1. Accediu a ScholarOne Manuscripts per enviar l'article.

2. Feu clic a Emerald APC webpage per esbrinar si sou elegibles per un cupó.

3. Si ets elegible, selecciona la segona opció i envia el teu article: Yes, I want to publish my article as Open Access and my institution is eligible for a prepaid APC voucher.

4. El teu article entra en el procés estàndard de revisió per parells.

5. Si l'article és acceptat, rebràs un correu electrònic d'acceptació d'un editor a través d'ScholarOne Manuscripts.

6. Hauràs de completar i signar la llicència CC-BY 4.0 i retornar-la per correu electrònic a l'editor,

Important: Si has indicat que t'agradaria publicar l'article en accés obert a través d'un cupó institucional i has signat la llicència, en un termini de 30 dies rebràs un missatge de correu electrònic a l'adreça d'acceptació i la informació relativa al pagament de l'APC. Si havies indicat que podies ser elegible per un cupó, en aquest moment t'informaran si hi ha un cupó disponible.

7. L'article es publicarà en accés obert a Emerald Insight.

8. Una vegada publicat l'article, haureu d'incloure la versió definitva al GREC per tal que aparegui al Repositori Obert UdL.

 

La Universitat de Lleida ha signat un acord de participació amb el grup editorial suís MDPI (Multidisciplinary Digital Publishing Institute), que publica gairebé 400 revistes electròniques d’accés obert i de revisió per parells.

S’ofereix un descompte d’un 10% sobre les tarifes de publicació APC (Article Processing Charges), que s’aplicarà automàticament en el moment de trametre l’article i de seleccionar l’afiliació (com a membres de la UdL).

Revistes amb factor d'impacte com la Genes, la Nanomaterials, la Nutrients, la Marine Drugs, la Viruses, la Polymers, la Remote Sensing, la International Journal of Molecular Sciences, la Catalysts, la Toxins, etc.

Més informació:

L'editorial Sage inclou un 15% de descompte per publicar en les seves revistes en accés obert.

L'any 2022 la Universitat de Lleida disposa d'un descompte d'un 15% per publicar en accés obert amb la Royal Society of Chemistry (RSC).

Pàgina de suport a la publicació d'Emerald

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons