Skip to Main Content

Acords transformatius per a la publicació en accés obert

Des de l'1 de gener del 2022 la Universitat de Lleida forma part de l'Open Access Publishing National Framework Agreement amb l'editorial Frontiers, editorial que publica en accés obert 105 revistes que abasten més de 900 disciplines acadèmiques diferents.

S’ofereix un descompte d’un 10% sobre les tarifes de publicació APC (Article Processing Charges) per als autors de correspondència UdL.

Bentham Science PublishersL’editorial ofereix un descompte del 30% en els APCs per a totes les institucions participants. El descompte és aplicable a totes les revistes de subscripció i d’Accés Obert de l’editorial. També s’aplica a llibres publicats amb l’editorial.

L’editorial prioritzarà el procés de peer-review per aquells articles d’autors/es d’institucions associades i enviarà correus d’alerta, dos cops l’any, als investigadors associats, amb les novetats en articles publicats (articles populars, amb moltes cites, llibres best-sellers...).

Els articles publicats en obert a les revistes de l’editorial podran ser publicats en repositoris institucionals.

Possibles beneficiaris:

Autors de correspondència d'articles acceptats per una institució participant de l'acord en el moment de l'acceptació de la publicació.

Tipologia de llicències disponibles:

Attribution 4.0 International (CC-BY 4.0)

La Universitat de Lleida ha signat un acord de participació amb el grup editorial suís MDPI (Multidisciplinary Digital Publishing Institute), que publica gairebé 400 revistes electròniques d’accés obert i de revisió per parells.

S’ofereix un descompte d’un 10% sobre les tarifes de publicació APC (Article Processing Charges), que s’aplicarà automàticament en el moment de trametre l’article i de seleccionar l’afiliació (com a membres de la UdL).

Revistes amb factor d'impacte com la Genes, la Nanomaterials, la Nutrients, la Marine Drugs, la Viruses, la Polymers, la Remote Sensing, la International Journal of Molecular Sciences, la Catalysts, la Toxins, etc.

Més informació:

L'editorial Sage inclou un 15% de descompte per publicar en les seves revistes en accés obert.

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons