Skip to Main Content

Enginyeria Agrària i Alimentària

Catàlegs

El catàlegs de biblioteca permeten conèixer i localitzar els fons disponibles a la biblioteca, independentment del seu format (llibre, tesi, revista, CD, DVD, microfitxa, etc.), i en ocasions, accedir a la versió digital.

El catàleg de la UdL és el CercaTot, eina de descoberta que permet buscar no només al fons de la UdL sinó també al Catàleg Col·lectiu de les Universitats Catalanes (CCUC), i en el cas que un document no estigui disponible a les biblioteques de la UdL permet gestionar el seu préstec sol·licitant-lo a altres universitats membres del CSUC (Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya) que el tinguin disponible al seu fons.

El CercaTot és una eina que permet fer una cerca única als recursos d’informació de les biblioteques de la UdL:

  • Recursos electrònics: llibres i revistes, articles i bases de dades. 
  • Recursos físics: llibres i revistes, audiovisuals,etc. 
  • Repositoris digitals: producció científica, tesis, TFG, TFM, tesis doctorals, materials docents, col·leccions especials,etc. 

 

Un cop tingueu els resultats de la consulta, des de l'apartat Tipus de recurs podeu limitar pel tipus de document: llibre, llibre en línia, etc.

Si no els trobeu disponibles a les biblioteques de la UdL, des de la pàgina principal de Biblioteca i Documentació es pot accedir al Catàleg Col·lectiu de les Universitats Catalanes.

Dos flechas hacia abajo - Iconos gratis de flechas

 

Google Scholar: el cercador acadèmic

Google Scholar Logo Vector (SVG, PDF, Ai, EPS, CDR) Free Download -  Logowik.com Google Scholar o Google Acadèmic és el cercador de Google que recupera informació de llocs acadèmics i en accés obert, consulta la guia ràpida de Google Scholar clicant sobre la imatge o vés directament al buscador clicant aquí.

Evitaràs informació no desitjada com anuncis, entrades a blogs i fòrums, pàgines d'empreses, etc., i si apareix [PDF] a la vora del resultat et permetrà descarregar el text complet del document.

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons