Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Aprèn anglès

Welcome

  

Voleu millorar el vostre nivell d'anglès? Si feu un cop d'ull a aquesta guia hi trobareu:

  • Recursos útils per a treballar les cinc habilitats lingüístiques en anglès, sigui quin sigui el vostre nivell.
  • Enllaços amb la ubicació exacta dels materials que teniu a la vostra disposició a les biblioteques de la Universitat de Lleida.
  • Enllaços a pàgines web que us ajudaran a millorar el vostre nivell d'anglès.
  • Dins de cada habilitat lingüística hi trobareu, d'acord al vostre nivell, materials seleccionats que us poden ser útils per millorar el vostre nivell.
  • A banda dels materials seleccionats de les biblioteques de la UdL, també podeu trobar un ampli ventall de documents dins l'espai de llengües a la mateixa biblioteca Jaume Porta.

 

 

Espai de llengües

  • Dins de la Biblioteca Jaume Porta hi podeu trobar l'Espai de Llengües, a la tercera planta, on podeu trobar tots els recursos i materials per aprendre llengües (manuals, pel·lícules i sèries, gramàtiques, etc.)
  • A banda d'aquest espai, també podeu trobar material específic en anglès a la segona planta de la biblioteca, sota les següents matèries:

                             - 802.0 (Llengua anglesa)

                             - 82.03 (Literatura.Interpretació i traducció)

                             - 820.0:37.02 (Llengua anglesa. Didàctica)

                 

Contacte

Resultado de imagen de location icon Biblioteca Jaume Porta    Resultado de imagen de telephone icon +34 973 00 35 12   Resultado de imagen de e-mail icon bid.cappont@udl.cat

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons