Skip to Main Content

Aprèn anglès

Welcome

  

Voleu millorar el vostre nivell d'anglès? Si feu un cop d'ull a aquesta guia hi trobareu:

  • Recursos útils per a treballar les cinc habilitats lingüístiques en anglès, sigui quin sigui el vostre nivell.
  • Enllaços amb la ubicació exacta dels materials que teniu a la vostra disposició a les biblioteques de la Universitat de Lleida.
  • Enllaços a pàgines web que us ajudaran a millorar el vostre nivell d'anglès.
  • Dins de cada habilitat lingüística hi trobareu, d'acord al vostre nivell, materials seleccionats que us poden ser útils per millorar el vostre nivell.
  • A banda dels materials seleccionats de les biblioteques de la UdL, també podeu trobar un ampli ventall de documents dins l'espai de llengües a la mateixa biblioteca Jaume Porta.

 

 

Espai de llengües

  • Dins de la Biblioteca Jaume Porta hi podeu trobar l'Espai de Llengües, a la tercera planta, on podeu trobar tots els recursos i materials per aprendre llengües (manuals, pel·lícules i sèries, gramàtiques, etc.)
  • A banda d'aquest espai, també podeu trobar material específic en anglès a la segona planta de la biblioteca, sota les següents matèries:

                             - 802.0 (Llengua anglesa)

                             - 82.03 (Literatura.Interpretació i traducció)

                             - 820.0:37.02 (Llengua anglesa. Didàctica)

                 

Contacte

Resultado de imagen de location icon Biblioteca Jaume Porta    Resultado de imagen de telephone icon +34 973 00 35 12   Resultado de imagen de e-mail icon bid.cappont@udl.cat

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons