Skip to Main Content

Legislació sanitària

Butlletí Legislatiu

La Biblioteca de Ciències de la Salut de Catalunya recull les novetats legislatives sobre diferents temàtiques relacionades amb l'Administració sanitària, l'Administració i la funció pública aparegudes a les publicacions oficials següents: DOGC, BOE, DOUE i BOPC.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Butlletí que té com a objectiu difondre informació sobre farmàcia i els medicaments.

Aquest butlletí s’adreça a professionals de la salut i ciutadania i conté informació actualitzada i objectiva sobre medicaments i altres productes farmacèutics.

Butlletí que s’adreça als professionals que treballen al sector de la salut. Inclou informació sobre l’actualitat i l’activitat del Departament i del Pla de salut de Catalunya.

És el vehicle de comunicació de les activitats, esdeveniments i notícies relacionades amb la prevenció, la promoció i la epidemiologia en l’àmbit de la salut pública a Catalunya.

Té com objectiu contribuir a motivar i estendre la reflexió bioètica entre els professionals sanitaris.

Butlletí de periodicitat mensual amb novetats sobre l’actualitat de l’ICS

Butlletí que té com a objectiu difondre informació sobre la publicitat de medicaments a Catalunya.

Aquest butlletí s’adreça als laboratoris farmacèutics i editorials que tenen la seu social a Catalunya, així com a professionals de la salut.

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons