Skip to Main Content

Carta de serveis de Biblioteca i Documentació

Presentació

La carta de serveis de la unitat de Biblioteca i Documentació (BiD) és un document mitjançant el qual s’informa públicament als usuaris sobre els serveis que oferim amb un compromís de qualitat en la seva prestació i també informa dels drets i deures que tenen els usuaris.

BiD és un centre de recursos per a l’aprenentatge, la docència i la investigació i les activitats relacionades amb el funcionament i la gestió de la universitat en el seu conjunt. (article 166 dels Estatuts de la Universitat de Lleida, aprovats pel Claustre de la universitat el 7 d’abril de 2003). El nostre repte principal consisteix a adaptar els serveis, les col·leccions i els espais de les biblioteques per donar resposta a les necessitats dels nostres usuaris en el marc del nou model educatiu.

La nostra missió és proporcionar recursos d’informació i serveis de qualitat als membres de la comunitat universitària amb l’objectiu de donar suport a la innovació i a la millora de la docència, l’aprenentatge, la investigació i la formació continuada al llarg de la vida i col·laborar en els processos de creació de coneixement, a fi de contribuir a la consecució dels objectius institucionals de la universitat. 

Montse Larios

Directora de Biblioteca i Documentació

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons