Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Carta de serveis de Biblioteca i Documentació

Presentació

La carta de serveis de la unitat de Biblioteca i Documentació (BiD) és un document mitjançant el qual s’informa públicament als usuaris sobre els serveis que oferim amb un compromís de qualitat en la seva prestació i també informa dels drets i deures que tenen els usuaris.

BiD és un centre de recursos per a l’aprenentatge, la docència i la investigació i les activitats relacionades amb el funcionament i la gestió de la universitat en el seu conjunt. (article 166 dels Estatuts de la Universitat de Lleida, aprovats pel Claustre de la universitat el 7 d’abril de 2003). El nostre repte principal consisteix a adaptar els serveis, les col·leccions i els espais de les biblioteques per donar resposta a les necessitats dels nostres usuaris en el marc del nou model educatiu.

La nostra missió és proporcionar recursos d’informació i serveis de qualitat als membres de la comunitat universitària amb l’objectiu de donar suport a la innovació i a la millora de la docència, l’aprenentatge, la investigació i la formació continuada al llarg de la vida i col·laborar en els processos de creació de coneixement, a fi de contribuir a la consecució dels objectius institucionals de la universitat. 

Montse Larios

Directora de Biblioteca i Documentació

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons