Skip to Main Content

Filologia Catalana i Estudis Occitans

En aquesta guia podreu trobar tota una sèrie de recursos de l'àmbit de la filologia catalana i estudis occitans que us poden ser d'utilitat a l'hora de cursar els vostres estudis i també per realitzar els vostres treballs acadèmics.

Què us oferim?

<a href="https://www.freepik.es/fotos/escuela">Foto de Escuela creado por mindandi - www.freepik.es</a>En aquesta guia podreu trobar tota una sèrie de recursos de l'àmbit de la filologia catalana que us poden ser d'utilitat a l'hora de cursar el grau en Filologia Catalana i Estudis Occitans i també per realitzar els vostres treballs acadèmics. Els recursos que us proposem són:

  • Fonts d'informació: bases de dades específiques, llibres, revistes, diccionaris i enciclopèdies, treballs acadèmics i normes tècniques.
  • Bibliografia recomanada: accés a la bibliografia recomanada de cada assignatura.
  • Recursos web: institucions, organismes oficials i altres pàgines web que t'ofereixen informació sobre aquesta temàtica.

Foto de Escuela creado por mindandi - www.freepik.es

Plans d'estudis

Consulteu el pla d'estudis i guies docents del Grau en Filologia Catalana i Estudis Occitans

Contacte

Biblioteca de Lletres  Resultado de imagen de telephone icon +34 973 70 21 32 Resultado de imagen de e-mail icon bid.lletres@udl.cat

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons