Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Dia Internacional de la Dona: Inici

El vídeo es va enregistrar el dia 8 de març del 2020

Un any més arriba la commemoració d’un dels dies més importants i reivindicatius de l’any, el Dia Internacional de les Dones. I des de la Unitat de Biblioteca i Documentació hem elaborat aquesta biblioguia per celebrar-ho.  
El 8 de març és el dia escollit per les Nacions Unides per commemorar el Dia Internacional de les Dones i representa una oportunitat per celebrar, reflexionar i reivindicar el drets de les dones en totes les esferes de la vida pública i privada. El lema establert per l’ONU per aquest any 2021 “Dones líders: per un futur igualitari en el món de la Covid-19”. (#IWD2021 i #InternationalWomensDay). Es vol rendir homenatge a les dones i nenes del món que, durant la pandèmia, han demostrat la importància de les seves contribucions en tots els sectors.

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons