Skip to Main Content

Dret

Principals bases de dades

Aranzadi Instituciones

Base de dades jurídica amb legislació estatal, autonòmica, foral i europea, codis legislatius i projectes de llei; jurisprudència i altres resolucions i consultes; doctrina, comentaris i bibliografia, sobretot de revistes Aranzadi; inclou formularis.

Tirant On Line

Base de dades de dret espanyol. Conté legislació, jurisprudència, resolucions administratives, formularis, doctrina i bibliografía.

La Ley digital

Base de dades jurídica amb legislació estatal, autonòmica, foral i europea, codis legislatius, convenis col·lectius de treball, jurisprudència, resolucions de la Dirección General de Registro y del Notariado, consultes de la Dirección General de Tributos, doctrina i bibliografia, contractes i formularis. També conté a text complet revistes i llibres publicats per l’editorial La Ley, entre ells Diario La Ley des de 1985

Norma civil

Base de dades a text complet de legislació civil catalana i el marc legislatiu espanyol en què s'inscriu.

Eur-lex : El Derecho de la Unión Europea

Lliure accés a tot tipus de legislació comunitària incloent el DOUE, tractats, legislació, jurisprudència i treballs preparatoris. Ofereix àmplies possibilitats de cerca en totes les llengües oficials de la Unió Europea.

Tirant Analytics

Base de dades de legislació i jurisprudència. És una eina tecnològica avançada per a la gestió d'informació jurídica, dotada de sistemes de recerca predictiva i intel·ligent, la qual cosa permet la localització i interrelació de prop de quatre milions de documents, molt orientat a la jurisprudència.

Bases de dades A-Z

Anar a la llista A-Z

Des d'aquí tindreu accés a totes les bases de dades subscrites per la unitat de Biblioteca i Documentació de la UdL, podeu  localitzar-les per matèries, filtrar per tipus de recurs (bases de dades, repositoris, etc.) o bé cercar per títol a la barra de navegació. 

També podeu filtrar per lletra de la A a la Z i veure les més consultades així com les noves i/o en proves.

 

Accés als recursos electrònics des de fóra de la UdL

Podràs accedir als recursos electrònics, configurant el proxy del teu navegador. Però per alguns recursos electrònics necessitaràs configurar-te els túnels. Clica aquí per a més informació.

  • I si vols configurar la wifi als teus dispositius consulta aquí les instruccions.
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons