Skip to Main Content

Dret

Principals bases de dades

Aranzadi Instituciones

Base de dades jurídica amb legislació estatal, autonòmica, foral i europea, codis legislatius i projectes de llei; jurisprudència i altres resolucions i consultes; doctrina, comentaris i bibliografia, sobretot de revistes Aranzadi; inclou formularis.

Tirant Prime

Base de dades de dret espanyol. Conté legislació, jurisprudència, resolucions administratives, formularis, doctrina i bibliografía.

La Ley digital

Base de dades jurídica amb legislació estatal, autonòmica, foral i europea, codis legislatius, convenis col·lectius de treball, jurisprudència, resolucions de la Dirección General de Registro y del Notariado, consultes de la Dirección General de Tributos, doctrina i bibliografia, contractes i formularis. També conté a text complet revistes i llibres publicats per l’editorial La Ley, entre ells Diario La Ley des de 1985

Eur-lex : El Derecho de la Unión Europea

Lliure accés a tot tipus de legislació comunitària incloent el DOUE, tractats, legislació, jurisprudència i treballs preparatoris. Ofereix àmplies possibilitats de cerca en totes les llengües oficials de la Unió Europea.

Tirant Analytics

Base de dades de legislació i jurisprudència. És una eina tecnològica avançada per a la gestió d'informació jurídica, dotada de sistemes de recerca predictiva i intel·ligent, la qual cosa permet la localització i interrelació de prop de quatre milions de documents, molt orientat a la jurisprudència.

Bases de dades A-Z

Anar a la llista A-Z

Des d'aquí tindreu accés a totes les bases de dades subscrites per la unitat de Biblioteca i Documentació de la UdL, podeu  localitzar-les per matèries, filtrar per tipus de recurs (bases de dades, repositoris, etc.) o bé cercar per títol a la barra de navegació. 

També podeu filtrar per lletra de la A a la Z i veure les més consultades així com les noves i/o en proves.

 

Novetats de les bases de dades

Accés als recursos electrònics des de fóra de la UdL

Podràs accedir als recursos electrònics, configurant el proxy del teu navegador. Però per alguns recursos electrònics necessitaràs configurar-te els túnels. Clica aquí per a més informació.

  • I si vols configurar la wifi als teus dispositius consulta aquí les instruccions.
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons