Skip to Main Content

Fons Montserrat Dalmases

El Fons Montserrat Dalmases

Fons

Fons Montserrat Dalmasesundefined

  • Data d'ingrés: 2013

Donació mitjançant conveni entre Montserrat Dalmases i la Universitat de Lleida el 17 d'octubre de 2013, dins el marc del programa de Coordinació dels Estudis i la Innovació de l'Escola Rural (CEIER).

Fons

El fons de la Maria Montserrat Dalmases està format per tot un conjunt de materials, pensats i elaborats per ella mateixa, amb l'objectiu d'afavorir l'aprenentatge autònom dins un espai específic de l'aula que ella va anomenar “l'aula de jocs”.

Tot aquest material està dissenyat per treballar la lectoescriptura en els primers estadis d'aprenentatge, la matemàtica (la lògica, el raonament, la geometria). Els seus materials també permeten treballar la descoberta del propis cos i de l'entorn, l'observació, les emocions i el llenguatge a partir de diferents centres d'interès i en els diferents nivells d'aprenentatge. Tot això amb un material inèdit preparat per l'aprenentatge a partir del joc.

Anys del fons: Finals de la dècada de 1950 - principis de la dècada de 1960

Citeu com: "Fons Josep Vallverdú / Universitat de Lleida".

Fons Montserrat Dalmases en imatges

Fons Montserrat Dalmases
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons