Skip to Main Content

Projecte Signatura

Emmarcat dins els actes 50è aniversari de l'ETSEA

Projecte Signatura de la Biblioteca ETSEA

En el marc de la celebració del 50è Aniversari de l'ETSEA, la Biblioteca del Campus ens hi hem sumat amb diverses iniciatives. Una d'aquestes és el Projecte Signatura que consisteix a recollir tots els llibres, existents en el nostre fons, escrits pel professorat que durant aquests cinquanta anys ha format part de la comunitat de l'ETSEA, i convidar-los a signar les seves obres.


Aquest fons s'ha documentat en una biblioguia organitzada temàticament per grans àrees. D'aquesta manera, a través d'aquest recull es pot veure com l'ETSEA ha anat creixent en la producció i difusió de coneixement científic.

Aquesta biblioguia posa en valor aquestes aportacions, que no només repercuteixen sobre l'alumnat actual, sinó que també contribueixen al coneixement i al desenvolupament de la societat en general.
Per tot això us volem convidar a fullejar aquesta biblioguia, disponible en línia, i esperem que la llista es vagi engrandint.

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons