Aquesta biblioguia està en constant actualització. No obstant això, si voleu fer algun suggeriment i voleu afegir informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres:
El 20 de novembre de 1972, van començar les classes del primer curs d'Enginyeria Tècnica Agrícola a l'edifici de la Granja-Escola que la Diputació de Lleida tenia a la carretera d'Osca. Amb uns inicis difícils i precaris ha arribat a ser amb els anys, el principal campus agroalimentari, forestal i veterinari de Catalunya.
El director de l’Escola i company Jordi Graell Sarlé, explica que…
"La història de l’Escola ha estat escrita al llarg del temps per les diferents persones que han format part de la seva comunitat: professorat, estudiantat i personal d’administració i serveis. És la història del conjunt d’activitats realitzades per totes les persones que són al nostre centre i les que hi han passat al llarg dels anys.”
Cal assenyalar que som un centre amb una dedicació intensa en recerca, cosa que ha derivat en els llocs rellevants que la Universitat de Lleida ocupa en prestigiosos rànkings de producció científica (com el Shanghai Ranking- Global Ranking of Academic Subjects).
Som una Escola implicada amb les empreses, entitats i administracions del territori, amb vocació de contribuir al benestar i desenvolupament de les persones. Tenim l’orgull d’haver format part del progrés que han experimentat els sectors agrari, alimentari i forestal durant els darrers 50 anys."
Us animem a visitar la pàgina web dels 50 Anys de l'ETSEA.
En el marc de la celebració del 50è Aniversari de l'ETSEA, la Biblioteca del Campus ens hi hem sumat amb diverses iniciatives. Una d'aquestes és el Projecte Signatura que consisteix a recollir tots els llibres, existents en el nostre fons, escrits pel professorat que durant aquests cinquanta anys ha format part de la comunitat de l'ETSEA, i convidar-los a signar les seves obres.
Aquest fons s'ha documentat en una biblioguia organitzada temàticament per grans àrees. D'aquesta manera, a través d'aquest recull es pot veure com l'ETSEA ha anat creixent en la producció i difusió de coneixement científic.
Aquesta biblioguia posa en valor aquestes aportacions, que no només repercuteixen sobre l'alumnat actual, sinó que també contribueixen al coneixement i al desenvolupament de la societat en general.
Per tot això us volem convidar a fullejar aquesta biblioguia, disponible en línia, i esperem que la llista es vagi engrandint.