Skip to Main Content

Administració i Direcció d'Empreses

Apps

  • The Economist World in Figures és una aplicació disponible per a Android i iOS feta pel diari The Economist. Té un joc de preguntes anomenat Factquest  que és una guia de referència divertida i de dades per als empresaris, educadors i estadístics. Compta amb indicadors de 190 països, així com dotzenes de classificacions que van des de les taxes de natalitat i les patents als guanyadors del Premi Nobel i el PIB. El joc de preguntes de Factquest posa a prova el nostre coneixement de les estadístiques mundanes. Els articles dirigits per dades de The Economist s'actualitzen setmanalment. 
  • Bolsa, Forex, Bitcoin, Ethereum: Cartera, noticias és una aplicació per a Android feta per Investing.com ofereix  informació detallada sobre els apartats més i menys destacats dels diferents mercats financers. Les seves altres funcions són: anàlisi d'experts sobre els darrers canvis del mercat, cotització de qualsevol tipus de divisa, índexs de diferents pòsters internacionals, així com una agenda de notícies i esdeveniments econòmics.
  • FRED Economic Data és una aplicació disponible per a Android i iOS feta per la Reserva Federal de Dades Econòmiques (FRED) us permetrà tenir sempre amb vosaltres més de 40.000 dades econòmiques provinents de 37 fonts regionals, nacionals i internacionals. A més, podreu tant veure com dissenyar gràfics personalitzats i accedir a les últimes notícies, dades i investigacions del món econòmic.
  • Expansión - IBEX y Economía és una aplicació financera disponible per Android amb dades sobre la Borsa, l'Íbex 35, els índexs internacionals, l'actualitat econòmica al minut i l'excel·lent conversió de divises.
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons