Skip to Main Content

Administració i Direcció d'Empreses

Institucions internacionals

 • World Economic Forum = Fons Monetari Internacional: És l'organització internacional per a la cooperació públic i privada. Involucra als principals líders polítics, empresarials i d'altra índole de la societat per donar forma a les agendes mundials, regionals i industrials.
 • International Lobour Organisation = Organització Internacional del Treball: Única agència 'tripartida' de l'ONU, l'OIT reuneix governs, ocupadors i treballadors de 187 Estats membres a fi d'establir les normes del treball, formular polítiques i elaborar programes promovent el treball decent de tots, dones i homes.
 • The National Bureau of Economic Research: És una organització privada, sense ànim de lucre, dedicada a promoure el funcionament de l'economia. Compta amb una col·lecció electrònica de llibres i articles relacionats amb aquesta àrea.

Biblioteques virtuals

 • RePEc: (Research Papers in Economics): Projecte col·laboratiu de voluntaris de 75 països per millorar la difusió de la investigació en economia i àrees afins. Conté documents de treball, articles de revistes, llibres, capítols de llibres.
 • IMF eLibrary:  Alberga publicacions del Fons Monetari Internacional, les quals proveeixen anàlisi en profunditat de crisis financeres, desenvolupament, macroeconomia, reducció de la pobresa, comerç, globalització i més.

Altres recursos

 • Global Development Finance: Accés a la informació estadística financera que el Banc Mundial rep de 136 països
 • World Data Bank (WDB):  És la col·lecció del Banc Mundial primària d'indicadors de desenvolupament, elaborat a partir de fonts internacionals reconegudes oficialment. Es presenten les dades sobre el desenvolupament mundial més actuals i precisos disponibles, i inclou les estimacions nacionals, regionals i mundials.

Vídeos

 • Academy of Management: És una xarxa global d'acadèmics, professors, estudiants i professionals que comparteixen coneixements sobre gestió i organitzacions
 • Clases de finanzas: 21 vídeos sobre matemàtica financera, renda variable i derivats realitzats pel Profesor Xavier Puig, professor titular del departament d'Economia Financiera i Comptabilitat a la Universitat Pompeu Fabra, Barcelona.

   

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons