Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Aprèn alemany

Recursos per aprendre alemany

Deutsch

undefined

Benvinguts

  

Heu pensat començar a aprendre alemany? Voleu millorar el vostre nivell d'aquest idioma ? Si és el vostre cas i feu un cop d'ull a aquesta biblioguia hi trobareu:

  • Recursos útils per a treballar les cinc habilitats lingüístiques d'aquesta llengua, sigui quin sigui el vostre nivell.
  • Enllaços amb la ubicació exacta dels materials que teniu a la vostra disposició a les biblioteques de la Universitat de Lleida.
  • Enllaços a pàgines web que us ajudaran a millorar el vostre nivell de la llengua alemanya.
  • Dins de cada habilitat lingüística també hi trobareu materials seleccionats que us poden ser útils per practicar aquest idioma.
  • A banda dels materials seleccionats, en aquesta biblioguia també hi trobareu un ampli ventall de documents que podeu trobar a l'espai de llengües a la biblioteca Jaume Porta i a la biblioteca de Lletres.

 

 

 

Espai de llengües

  Dins la Biblioteca Jaume Porta, a la tercera planta, tenim l'Espai de Llengües, on podeu trobar tots els recursos i materials per ​practicar diferents idiomes (manuals, pel·lícules,  sèries, gramàtiques, etc.)

  • A banda d'aquest espai, també podeu trobar material específic en alemany a la segona planta de la biblioteca, sota les següents matèries:

                             - 803.0      Llengua alemanya

                             - 82.03      Literatura.Interpretació i traducció

                             - 804.0:37.02 Llengua alemanya. Didàctica

                             - 830         Literatura alemanya

  • A més a més, la unitat de Biblioteca i Documentació també diposa d'una gran varietat de material per relacionar-te amb la llengua  alemana a la biblioteca de Lletres sota les següents matèries: 

 - 803.0      Obres de referència 

 - 830.0      Llengua Alemanya

 - 830         Literatura Alemanya

 - 830.09    Literatura Alemanya. Crítica.

 - 830 A/ Z  Literatura Alemanya. Crítica autors

                                      

                 

Contacte

Resultado de imagen de location icon Biblioteca Jaume Porta    Resultado de imagen de telephone icon +34 973 00 35 12   Resultado de imagen de e-mail icon bid.cappont@udl.cat

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons