Skip to Main Content

Aprèn alemany

Recursos per aprendre alemany

Deutsch

undefined

Benvinguts

  

Heu pensat començar a aprendre alemany? Voleu millorar el vostre nivell d'aquest idioma ? Si és el vostre cas i feu un cop d'ull a aquesta biblioguia hi trobareu:

  • Recursos útils per a treballar les cinc habilitats lingüístiques d'aquesta llengua, sigui quin sigui el vostre nivell.
  • Enllaços amb la ubicació exacta dels materials que teniu a la vostra disposició a les biblioteques de la Universitat de Lleida.
  • Enllaços a pàgines web que us ajudaran a millorar el vostre nivell de la llengua alemanya.
  • Dins de cada habilitat lingüística també hi trobareu materials seleccionats que us poden ser útils per practicar aquest idioma.
  • A banda dels materials seleccionats, en aquesta biblioguia també hi trobareu un ampli ventall de documents que podeu trobar a l'espai de llengües a la biblioteca Jaume Porta i a la biblioteca de Lletres.

 

 

 

Espai de llengües

  Dins la Biblioteca Jaume Porta, a la tercera planta, tenim l'Espai de Llengües, on podeu trobar tots els recursos i materials per ​practicar diferents idiomes (manuals, pel·lícules,  sèries, gramàtiques, etc.)

  • A banda d'aquest espai, també podeu trobar material específic en alemany a la segona planta de la biblioteca, sota les següents matèries:

                             - 803.0      Llengua alemanya

                             - 82.03      Literatura.Interpretació i traducció

                             - 804.0:37.02 Llengua alemanya. Didàctica

                             - 830         Literatura alemanya

  • A més a més, la unitat de Biblioteca i Documentació també diposa d'una gran varietat de material per relacionar-te amb la llengua  alemana a la biblioteca de Lletres sota les següents matèries: 

 - 803.0      Obres de referència 

 - 830.0      Llengua Alemanya

 - 830         Literatura Alemanya

 - 830.09    Literatura Alemanya. Crítica.

 - 830 A/ Z  Literatura Alemanya. Crítica autors

                                      

                 

Contacte

Resultado de imagen de location icon Biblioteca Jaume Porta    Resultado de imagen de telephone icon +34 973 00 35 12   Resultado de imagen de e-mail icon bid.cappont@udl.cat

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons