Skip to Main Content
Biblioteca i Documentació
BiblioGuies
Projecte Signatura
Ciència i tecnologia dels aliments
Escriu les paraules clau
Cercar
Projecte Signatura
Emmarcat dins els actes 50è aniversari de l'ETSEA
Presentació
La Biblioteca de l'ETSEA
Projecte signatura
Agricultura
Biotecnologia
Botànica
Ciència i tecnologia dels aliments
Economia i Empresa
Enginyeria
Enginyeria hidràulica
Estadística i matemàtica
Física i Química
Forestals
Hidrologia
Medi ambient i ciències del sòl
Veterinària
Zootècnia
Zoologia i Gestió de la Fauna
Altres
Ciència i tecnologia dels aliments
Advances in Fresh-Cut Fruits and Vegetables Processing
ISBN: 9781420071214
Data de publicació: 2010
Soliva Fortuny, Robert
Martin-Belloso, Olga
Apuntes de microbiologia de los alimentos
Data de publicació: 1985
Viñas Almenar, Inmaculada
Sanchís Almenar, Vicente
Apuntes de Microbiología General
Data de publicació: 1985
Sanchís Almenar, Vicente
Viñas Almenar, Inmaculada
Apuntes de sistemática bacteriana
Topogràfic: 1985
Sanchís Almenar, Vicente
Viñas Almenar, Inmaculada
Aspectos microbiológicos de la frigoconservación
Data de publicació: 1986
Sanchís Almenar, Vicente
Viñas Almenar, Inmaculada
Extracción sólido-líquido
Data de publicació: 1986
Ibarz Ribas, Alberto.
Food safety : information and education of consumers = Bezbjednost hrane : informisanje i obrazovanje potrosaca
ISBN: 9993854034
Data de publicació: 2005
Lambert, Jean-Louis
Sanchís Almenar, Vicente, ed.
Grujic, Radoslav
Grujic, Slavica
Guía para la aplicación del sistema de análisis de peligros y de puntos de control crítico en empresas de almacenamiento, manipulado y envasado de frutas de pepita y hueso para comercialización en fresco
per
Sanchís Almenar, Vicente
ISBN: 8406071084X
Data de publicació: 2000
Sanchís Almenar, Vicente
Guía práctica de investigación e identificación de mohos y micotoxinas en alimentos
Data de publicació: 1983
Sanchís Almenar, Vicente
Introduction to Food Process Engineering
ISBN: 9781439809181
Data de publicació: 2014
Albert Ibarz;
Gustavo V. Barbosa-canovas
Juice Processing: : quality, safety, and value-added opportunities
ISBN: 9781466577336
Data de publicació: 2014
Victor Falguera (Editor);
Albert Ibarz (Editor)
La Cerveza : aspectos microbiológicos
ISBN: 8075488081
Data de publicació: 2000
Sanchís Almenar, Vicente.
Orive, Marta
Ramos, Antonio J.
Micotoxinas y micotoxicosis
ISBN: 9788496709706
Data de publicació: 2011
Ramos Girona, Antonio J.
Métodos experimentales en la ingeniería alimentaria
ISBN: 8420009032
Data de publicació: 2000
Ibarz Ribas, Alberto.
New food forms at the market : novel food and organically produced foods = Nove forme hrane na trzistu : nova hrana i organski proizvedena hrana
ISBN: 9958597012
Data de publicació: 2005
Velagic, Esma Habul
Sanchís Almenar, Vicente, ed.
Grujic, Radoslav, ed.
Nikolic, Aleksandra
Begic, Asima
Novel food processing technologies
ISBN: 082475333X
Data de publicació: 2005
Barbosa-Cánovas, Gustavo V.
Tapia, María S.
Cano, M. Pilar
Operaciones unitarias en la ingeniería de alimentos
ISBN: 8484761630
Data de publicació: 2005
Ibarz Ribas, Alberto
Barbosa-Cánovas, Gustavo V.
Parasitología de la carne y de los productos cárnicos
Data de publicació: 1998
Ramos Girona, Antonio J.
Poscosecha de pera, manzana y melocotón
ISBN: 9788484765493
Data de publicació: 2013
Viñas Almenar, Inmaculada
Recasens Guinjuan, Inmaculada
Usall i Rodié, Josep
Graell, Jordi
Praktikum iz mikrobiologije hrane : Tít. original: Práctica microbiología de alimentos
ISBN: 8682741229
Data de publicació: 1997
Sanchís Almenar, Vicente
Proceedings from final seminar : TEMPUS IB_JEP 16140-2001
ISBN: 9993854069
Data de publicació: 2005
Sanchís Almenar, Vicente, ed.
Grujic, Radoslav, ed.
Prácticas de microbiología : industrias agroalimentarias
Data de publicació: 1988
Sanchís Almenar, Vicente
Viñas Almenar, Inmaculada
Sala i Martí, Núria
Prácticas microbiología de alimentos
per
Sanchís Almenar, Vicente
ISBN: 8489727406
Data de publicació: 1997
Sanchís Almenar, Vicente
Tecnología de los alimentos de origen vegetal
ISBN: 9788499588346
Data de publicació: 2014
Graell, Jordi, autor
Romero Fabregat, Mª Paz, autor
Casp Vanaclocha, Ana, editor literari
<<
Anterior:
Botànica
Següent:
Economia i Empresa >>
Aquesta obra està subjecta a una llicència de
Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons