Skip to Main Content

Fisioteràpia

Atenció! Per accedir aquests recursos, activa el VPN (FortiClient) i el Doble Factor d'Autenticació si estàs fora de la UdL, o la Wifi de la UdL si et trobes al campus i vols accedir des del teu dispositiu.

On localitzar els llibres?

CercatTot és el catàleg de la biblioteca

Aquest cercador permet fer una cerca única a tots els recursos d’informació que té la biblioteca:

  • Recursos electrònics: llibres i revistes, articles i bases de dades.
  • Recursos físics: llibres, revistes, audiovisuals, etc.
  • Repositoris digitals: producció científica, tesis, TFG, TFM, tesis doctorals, materials docents, col·leccions especials, etc.

Un cop obtinguts resultats de la vostra cerca, podeu utilitzar les diferents opcions per limitar els vostres resultats com per exemple al tipus de document que esteu buscant (llibre, llibre en línia,..,)

Si no localitzeu el llibre que esteu buscant en el CercaTot podeu fer la cerca des de Demanar un document a una universitat catalana (PUC) i estareu cercant a tots els catàlegs de les biblioteques d'universitats catalanes.

 

Si teniu algun problema o dubte a l'hora de consultar un llibre-e, la següent biblioguia us pot ser d'ajuda Condicions d'accés als llibres-e

Selecció de llibres

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons