Skip to Main Content

Fisioteràpia

APPS

Diabetes a la carta de la Fundació Alícia i de l’Institut d’investigacions biomèdiques Agust Pi i Sunyer (IDIBAPS) i el grup farmacèutic Esteve han creat aquesta l’aplicació mòbil que et permet gestionar l’alimentació quotidiana de manera senzilla, atractiva i equilibrada. 

Descarregar App: IphoneAndroid

SCApp és una aplicació que tracta de sistematitzar i protocol·litzar l’evidència científica disponible sobre el maneig del SCA  i per altra banda presenta els algoritmes d’actuació d’una forma simple i fàcil d’utilitzar amb qualsevol plataforma actual. Més informació

Descarregar App: IphoneAndroid

Universal Nurse Speaker és una eina multilingüe orientada a donar suport al personal d'infermeria per a facilitar la comunicació amb els pacients en vuit idiomes diferents.

Descarregar App: IphoneAndroid

Infermeria Virtual és una aplicació mòbil gratuïta, adreçada tant a ciutadans com a professionals de la salut, amb la finalitat de promocionar l’autonomia i la independència de les persones en la presa de decisions respecte a la seva salut.

Descarregar App: IphoneAndroid

GuiaSalud, té com a objectiu difondre i fer més accessible les recomanacions de les guies de pràctica clínica del Sistema Nacional de Salud (més informació). 

Descarregar App: Iphone

PrecenApp és una aplicació que permet valorar el risc que té un pacient a desenvolupar úlceres per pressióutilitzant l'escala de Braden. 

Descarregar

Pukono és una aplicació desenvolupada per la Fundació Althaia i la Fundació Alícia, amb la col·laboració d’Amgen, que pretén ajudar a millorar l’alimentació dels pacients amb hipertensió arterial i/o insuficiència renal a través d’una guia d’aliments, receptes i menús validats per professionals de la salut i l’alimentació. 

Descarregar App: IphoneAndroid

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons