Skip to Main Content

Com trobar informació en l'àmbit de la Facultat de Lletres

Plataformes de llibres-e

SpringerLink e-books

Servei d'accés a més de 4.000 monografies publicades per Springer Verlag i Kluwer. L'abast temàtic és multidisciplinar, però amb un gran pes de la medicina i les ciències pures. Permet la cerca per matèria, títol, autor, any de publicació, editor, llegua i text complet.

ProQuest Ebook Central

Servei d'accés al text complet d'una selecció de llibres. Permet visualitzar textos, fer notes i, entre moltes altres eines, afegir els llibres a una biblioteca personalitzada on es poden guardar, editar i imprimir.

eDU-libray

Servei d'accés a llibres electrònics adreçat a la comunitat acadèmica i científica. Disposa dels títols publicats a l'editorial Documenta Universitaria, les publicacions de l'IULIA i les de UNICA, a més de publicacions de la UdG, UB i, properament, l'ESMUC. També hi podeu trobar uns quants títols d'accés obert. Només permet la reproducció dels llibres en temps real.

Llibres

Per tal d'accedir a la informació, hi ha diferents accessos directes des de la pàgina principal de Biblioteca i Documentació:

El CercaTot és una eina de cerca i descobriment de recursos bibliogràfics de la Unitat de Biblioteca i Documentació de la UdL. Permet fer cerques globals des d'un únic punt en els recursos propis i en una gran quantitat de recursos externs, molts a text complet. També informa de la disponibilitat i localització dels documents, i permet accedir a El Meu Compte per tal de gestionar préstecs, renovacions, reserves, etc.

 

Un cop tingueu els resultats de la consulta, des de l'apartat Tipus de recurs i Disponibilitat podeu limitar pel tipus de document: llibrellibre en línia, etc.

 Us expliquem el funcionament amb més detall a la biblioguia CercaTot

 

Si no els trobeu disponibles a les biblioteques de la UdL, podeu cercar-los al Catàleg Col·lectiu de les Universitat Catalanes.

 

Revistes

A través del CercaTot, el catàleg de la UdL, podeu cercar revistes. Un cop heu fet la cerca, cal marcar l'opció Revistes i Disponible en línea o bé Disponible a la biblioteca als apartats Tipus de recurs i Disponibilitat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

També podeu fer-ho des de l'apartat Revistes Electròniques de la pàgina principal de Biblioteca i Documentació.

I cercar per títol, ISSN o bé per categoria:

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons