Skip to Main Content

Com trobar informació en l'àmbit de la Facultat de Lletres

Llibres

Per tal d'accedir a la informació, hi ha diferents accessos directes des de la pàgina principal de Biblioteca i Documentació:

El CercaTot és una eina de cerca i descobriment de recursos bibliogràfics de la Unitat de Biblioteca i Documentació de la UdL. Permet fer cerques globals des d'un únic punt en els recursos propis i en una gran quantitat de recursos externs, molts a text complet. També informa de la disponibilitat i localització dels documents, i permet accedir a El Meu Compte per tal de gestionar préstecs, renovacions, reserves, etc.

 

Un cop tingueu els resultats de la consulta, des de l'apartat Tipus de recurs i Disponibilitat podeu limitar pel tipus de document: llibrellibre en línia, etc.

 Us expliquem el funcionament amb més detall a la biblioguia CercaTot

 

Si no els trobeu disponibles a les biblioteques de la UdL, podeu cercar-los al Catàleg Col·lectiu de les Universitat Catalanes.

 

Revistes

A través del CercaTot, el catàleg de la UdL, podeu cercar revistes. Un cop heu fet la cerca, cal marcar l'opció Revistes i Disponible en línea o bé Disponible a la biblioteca als apartats Tipus de recurs i Disponibilitat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

També podeu fer-ho des de l'apartat Revistes Electròniques de la pàgina principal de Biblioteca i Documentació.

I cercar per títol, ISSN o bé per categoria:

Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons